Şimdi Ara

Ram alıcam ama eski ramlerde var. napmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 ram e sahibim, 1866 lar eskimeye başladı. DDR3 2400Mhz ram taksam ve eski ramlerimde dursa bi sıkıntı çıkar mı? farklı ram slotları var ya öncelik olarak ayırıyo onlara taksam. dimm a1, dimm a2, dimm b1, dimm b2 gb slotlar var. mesela şimdi 2 tane seri ram aldım bunları a1 ve b1 emi takmalıyım yoksa a1 ve a2 ye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samura ii -- 3 Ağustos 2017; 10:11:12 >

• Eğer Ddr4 e geçmeyecekseniz bence gerekli değil yapılacak masrafa. Aman aman artış olacağını sanmıyorum. Tabi ki ben oyunlar ve günlük işler için söylüyorum. Profesyonel uygulamalarda belki kazanımı vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç GB RAM'iniz var? Eğer 8 veya civarı ise ve RAM'den yana sıkıntı yaşamıyorsanız gereksiz olur. Frekans artışını oyunlarda pek hissedemezsiniz.

Eğer 8'den az ise ve ilave yapmak istiyorsanız aynı kit ramleri aynı renklere (yani A1 ve B1 aynı kit, A2 ve B2 aynı kit olacak) takacaksınız. Anakartın yeteneğine bağlı olarak sorunsuz da çalışabilir, stabilite problemleri de yaşatabilir. Eğer sıkıntı yaparsa frekansı düşük frekanslı belleğin hızına ayarlayıp, yine olmazsa voltajı birazcık artırabilirsiniz.
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • nacker kullanıcısına yanıt
    8 gb dostum, Evet oyunlar için düşünüyodumda, herkes çok bi fark etmez dio, galiba vazgeçicem. DİMM olaylarını bilmiyordum ii oldu anakartım gelsin deniyecem, teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.