Şimdi Ara

Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim Kingston HyperX Blu 16GB ramim var ama bunlar single channel olarak calisiolar ben bunlari nasil dual channel yapacagim yada singlede kalsin mi aslinda bakarsaniz single ile dual channel arasindaki farki bilmiorum anlata bilen varmi ana kartim M5A97 R2.0

• Ramler 2x8gb ise biostan dual çalışmasını için ayar var onu açabilirsin.Sanırım changed mod du ismi.Unchanged ve changed olarak iki seçeneğin olması lazım.En azından benim anakartta böyle.Ha ramleri aynı renk slotlara takmayı unutma.Bu önemli bir nokta
    Performans konusunda ne fark eder bilmiyorum.Fakat dual çalışırsa az da olsa diğer versiyona göre performanslı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ramler 2x8gb ise biostan dual çalışmasını için ayar var onu açabilirsin.Sanırım changed mod du ismi.Unchanged ve changed olarak iki seçeneğin olması lazım.En azından benim anakartta böyle.Ha ramleri aynı renk slotlara takmayı unutma.Bu önemli bir nokta
    Performans konusunda ne fark eder bilmiyorum.Fakat dual çalışırsa az da olsa diğer versiyona göre performanslı olacaktır.

ayni renkteler bundan emini simdi biosa girip bakacam o moda
  • quote:

Ramler 2x8gb ise biostan dual çalışmasını için ayar var onu açabilirsin.Sanırım changed mod du ismi.Unchanged ve changed olarak iki seçeneğin olması lazım.En azından benim anakartta böyle.Ha ramleri aynı renk slotlara takmayı unutma.Bu önemli bir nokta

oyle bir mod bulamadim ben yaa yok hersey zaten auto da
  • Büyük ihtimal Dual çalışıyor zaten
    Cpu-z ile kontrol ediliyordu sanırım

• quote:

Büyük ihtimal Dual çalışıyor zaten

yok baktim cpu)zten single calisior nasil deyistircem ben bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldC4

quote:

Biraz ingilizce bilseydiniz 5dklik işti.Teamviewer gibi bir yolla bağlanamayacağıma göre yardımcı olamam.Tabi 3g ile bağlanırsanız değişir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop RAM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WorldC4

quote:

Biraz ingilizce bilseydiniz 5dklik işti.Teamviewer gibi bir yolla bağlanamayacağıma göre yardımcı olamam.Tabi 3g ile bağlanırsanız değişir

Ingilizcem var hocam teamviewerimde var

• WorldC4 kullanıcısına yanıt
    Hocam teamviewer siz biostayken çalışmayacağından işe yaramaz Eğer lise seviyesinde ingilizceniz varsa biosu biraz gurcalayın hocam.Elbet bir şey bulursunuz.Zaten menüleri gezmekle bir şey olmaz bilgisayara.Biostan korkmaya gerek yok.Bazı arkadaşlar çok korkuyor da söyliyim dedim
  • quote:

Hocam teamviewer siz biostayken çalışmayacağından işe yaramaz Eğer lise seviyesinde ingilizceniz varsa biosu biraz gurcalayın hocam.Elbet bir şey bulursunuz.Zaten menüleri gezmekle bir şey olmaz bilgisayara.Biostan korkmaya gerek yok.Bazı arkadaşlar çok korkuyor da söyliyim dedim

hocam ingilizcem gayet iyidirde sistem yeni yaa simdi ayar bozmak istemiorum eger singlede problem yoksa oyle birakacam bilen birisi yksa kalacak artik
  • WorldC4 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar korkmaya gerek yok hocam ama bu şekilde bırakarak da performans kaybı yaşamış sayılmazsınız.Böyle devam edin bence.Bir sakıncası olmaz
  • quote:

Bu kadar korkmaya gerek yok hocam ama bu şekilde bırakarak da performans kaybı yaşamış sayılmazsınız.Böyle devam edin bence.Bir sakıncası olmaz

saol hocam kalsin boyle ozman ilerde tekrar arastiririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.