Bildirim
ram
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cevap yokmu -
anakartın modeli ne -
P5PL2 -
quote:
Orijinalden alıntı: PCuzmanları
P5PL2
Ben sana dun anlattim kac kere en fazla 2 gb ram takarsin onun hizida 533 mhz olur diye ddr2 alacaksin ayrica
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: watkenaydu
quote:
P5PL2
Ben sana dun anlattim kac kere en fazla 2 gb ram takarsin onun hizida 533 mhz olur diye ddr2 alacaksin ayrica
burda vatan mağazası yok bimeks var sen bimeksin sitesinden hangisini olduğunu söylesen? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: watkenaydu
quote:
P5PL2
burda vatan mağazası yok bimeks var sen bimeksin sitesinden hangisini olduğunu söylesen?
Ben ekran kartini vatandan dedim aradiginiz ramler pahaliya satiliyor ikinci elde ucuza bulursunuz dedim
http://www.bimeks.com.tr/urun/114235/corsair-1-gb-ddr-400mhz-pc3200-value-select-vs1gb400c3-.aspx bunu alabilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X