Şimdi Ara

Rally Söföru Burcu Cetinkaya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
25.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de bu bayanın beyazla beraber takla attığı kısa bir tur vardı. Ben o zaman bu kızda gelecek olduğunu anlamıştım.
  • burcu çetinkaya tv8 de araba programında 550 marenello ile 0 çiziyordu bundan 3 sene önce kız aşmış kendini
  • tonca para,mümküniyet ve yetenek gerek onun için türkiyeden kolay kolay bir formula bir sürücüsü çikmaz............
  • Başlığı Ralli Pilotu olarak değiştirsek....
  • Bu kadın bir araba programı da sunmuyor mu??
  • Diskoveri çenılın kısa belgeselerine konu olmuştu.
    Trafikte araç kullanmanın raliden daha zor olduğunu söylüyordu
  • müthiş hatun gerçekten. Heryönüyle...
  • Asıl ben yardımcı olayım, benim cep numaramı yazman yeterli

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: uselessness

burcu çok iyi plot. videonun girişindeki o mini etekli halini görünce her yarıştan önce yapılan antrenman turlarına da mini şortla çıktıgı aklıma geldi. bacakları görünce insan ralli karnesine ne yazacagını şaşırıyo bazen

ben yardımcı olayım
    10 numara yaz, yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: m@ni@c67

Bu kadın bir araba programı da sunmuyor mu??

evet sanırım kanal 24 de
  • Tebrik ederim. Londra'nın zenci gettolarında bourbon içip sonra dili şişen Polonyalı kızlar gibi Cockney İngilizcesini taklit etmeye çalışması bir yana, alnının ortasındaki 1 numara sekman mı, tam seçemedim.
  • quote:

burcu çok iyi plot. videonun girişindeki o mini etekli halini görünce her yarıştan önce yapılan antrenman turlarına da mini şortla çıktıgı aklıma geldi. bacakları görünce insan ralli karnesine ne yazacagını şaşırıyo bazen

Videonun ilk basına bakınca farklı bi video gibi geliyo insana basta ama sonrada o his hiç kaybolmuyo iki burcuyu cok basarılı buluyorum biri çetinkaya biri esmersoy :)
  • Yanlız trafikte Burcu'yla karşılaşıpta tanımayan apaçileri düşünsenize hava atmak hareket çekmek isterken vites kolu ellerinde kalır,Burcu bunların kafasına kafasına verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Başlığı Ralli Pilotu olarak değiştirsek....

şöförse günahı ne?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Başlığı Ralli Pilotu olarak değiştirsek....

şöförse günahı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Asıl ben yardımcı olayım, benim cep numaramı yazman yeterli

quote:

quote:

ben yardımcı olayım
    10 numara yaz, yeterli

ordaysam numaram her kızda vardır zaten, birisinden istesin

• ne kadar itici biri
  • Papia Tuvalet Reklmaına çıkan da bu şahıstı.

Türkiye'de temizlik kağıdı sektörünü ilk kez üç katlı havlu ve dört katlı tuvalet kağıdı ile tanıştıran Papia'nın yeni reklam filmi izleyicilerle buluştu. Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya'nın rol aldığı reklam filmini Y&R gerçekleştirdi. Burcu Çetinkaya, filmde, Papia'nın marka rengi olan fuşya renkli Corvette'i ile tuvalet kağıdı rulolarından oluşan 7 metre yüksekliğindeki duvara çarparak eski tuvalet kağıtlarını hayatımızdan çıkarıyor ve izleyicileri Papia'nın dayanıklı ve yumuşak çok katlı ürünleri ile tanıştırıyor.

Edremit havaalanında iki günde çekilen filmin prodüksiyon ekibinde 45 kişi görev aldı. Burcu Çetinkaya'nın dublörsüz oynadığı reklam filminde, orijinal rengi kırmızı olan Corvette marka otomobil, altı gün süren yoğun bir çalışmanın ardından Papia rengi olan fuşyaya dönüştürüldü. Çetinkaya'nın 240 km/h hızla vurduğu tuvalet kağıdı rulolarından oluşan duvar 6 kişi tarafından 6 saatte inşa edildi. Reklam filmini izlemek için TIKLAYINIZ

www.papia.com.trwww.burcucetinkaya.com

Rally Söföru Burcu Cetinkaya

Rally Söföru Burcu Cetinkaya

BURCU ÇETİNKAYA

Doğum Tarihim : 19 Mart 1981
    Doğum Yerim : İstanbul
    Boyum : 1.67 cm
    Kilom : 51 kg
    Yaşadığım Şehir : İstanbul – TÜRKİYE
    Medeni Halim : Bekar
    En Sevdiğim Yemek : İskender Kebap
    En Sevdiğim İçecek : Sahlep
    En Sevdiğim Şarkı : Mina – GIORNI
    Hayran Olduğum Pilot : Michele MOUTON
    Hayalimdeki Otomobil : Ford Focus WRC
    İlk Otomobilim : Opel Calibra
    Şu Anki Otomobilm : Ford Fiesta ST
    Hobilerim : Atış sporları, satranç, basketbol, voleybol, snowboard, tiyatro.
    Yabancı Dil : İngilizce , Fransızca (iyi) Almanca (orta)

BİYOGRAFİ

1992-1999 : Amerikan Robert Koleji’nde okudum. Okul takımında basketbol oynadım.

1999-2001 : Boston’da Babson College de İşletme okudum.

2001-2005 : Transfer olduğum Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldum.

2003 : Büyük ve Küçük Slalom’da Türkiye Bayanlar Snowboard Şampiyonu oldum.

2005-2006 : VW Polo Ladies Cup Pilotu olarak yarıştım.

2005 : İstanbul Bayanlar Ralli Şampiyonu oldum.

2006 : Castrol Fiesta Rallye Cup Pilotu olarak yarıştım ve Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu oldum. Ayrıca Türkiye Tırmanma Şampiyonası Kategori 1 İkinciliğini kazandım.

2007 : Castrol Fiesta Rallye Cup Pilotu olarak yarıştım ve Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu oldum.

2008 : Castrol Fiesta Rallye Cup Şampiyonu, Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu ve Türkiye Ralli Sınıf 3 Birincisi oldum ve Fiesta Sporting Trophy International'ı ikinci olarak tamamladım.

• Güzel videoİlk arabası calibraymış
  • Hala diyosunuz focus'lara şöle böle.Bak kadının hayalindeki araba FOCUS WRC 'imiş

Şaka bi yana gerçekten başarılı bi Bayan.Yalnız reklamdaki Corvette'nin İbresi 240 oluyo.Nasıl oluyo bu iş??
  • reklamdaki corvete dikkat etmedim ama 240 mil'de olabilir ibre.1 mil=1,6 km yani 380 km falan ibresi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.