Şimdi Ara

ralli pilotluğu eğitimi almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar Volkan Işık ın eğitim seminerleri varmış nasıl katılabiliriz bilgisi olan var mı ?

• Forumda ayni anda 2 den fazla ralli ve drift videosu paylasilinca ustune dunya ralli sampiyonasinin turkiye ayagi da gelince bu tip konular kacinilmaz oluyor :-) saka bi yana bende boyle bir egitim almak istiyorum bir ara arastirmistim ama hem tatmin edici bi sonuc bulamamistim hemde derslerimin yogunlugundan vakit ayiramamistim ama yavastan zamani geldi galiba gerci za
    mani coktan gecti ama neyse :-)

ekleme: nickiniz ralliciymis sanirim sizdeki ralli tutkusu bu videolarla falan ilgili degil daha onceden gelen bisey ;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 18 Nisan 2010; 20:21:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Forumda ayni anda 2 den fazla ralli ve drift videosu paylasilinca ustune dunya ralli sampiyonasinin turkiye ayagi da gelince bu tip konular kacinilmaz oluyor :-) saka bi yana bende boyle bir egitim almak istiyorum bir ara arastirmistim ama hem tatmin edici bi sonuc bulamamistim hemde derslerimin yogunlugundan vakit ayiramamistim ama yavastan zamani geldi galiba gerci za
    mani coktan gecti ama neyse :-)

ekleme: nickiniz ralliciymis sanirim sizdeki ralli tutkusu bu videolarla falan ilgili degil daha onceden gelen bisey ;-)

yazdığın için çok teşekkürler ben arabaların içinde büyüdüm arabalara aşığım 2 video beni etkilemez ve sürüş yeteneğim olduğuna inanıyorum bana göre sürüş doğuştan gelen yetenek tutkudur .

volkan ışığın seminerleri oluyormuş eğitim veriliyormuş seçilen gruba körfez pistinde ve 1 . olana palio wrc veriliyormuş ama nasıl nerde katılıcaz işte o var

• hadi ya çok iyiyimiş bi araştırmak lazım yazdıklarında kendimi gördüm resmen benimde arabalara karşı olan tutkum kendimi bildim bileli var ben kocaelinde oturuyorum körfez pisti bana çok yakın bakalım bi araştıralım neymiş nasılmış
  • kadıköyde sanırım seminerler internette bulamadım pek .yaşınız kaç

bırde autodrom'un sayfasını takıp edın bu konuda su ankı faalıyette olan en guncel kaynaklar bu sıteler benım bıldıgım...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • autodorm'u dırek arayın tarıh verıyolar zaten bu sızın dedıgınız seyler donemlık olaylar senede bı kac kere oluyordur...

sureklı takıp etmenız gerekır....
  • bnm yaşım 20 autodrom u bende biliyorum ama orasının eğitimi böyle daha çok yola hakim olma ne bileyim kurallara uyun hız yapmayın tarzında gibime geldi yani zaten bildiğimiz yaptığımız uygulamaları yeniden bize öğretiyolar gibime geldi zaten sitede de sürüş güvenliği akademisi diyor ben böyle daha yarışçıl aktivitelere katılmak istiyorum ne bileyim böyle drift yapmayı falan içimdeki hiperaktiviteyi bu şekilde dışarı atmayı istiyorum
  • drift eğitimi için jdm works

arabaya gerek yok turuncu s14 veriyorlar güzel yer

- bashole -
  • ücretli mi peki volkan ışığı eğitimi

Orijinalden alıntı: rallici31

ücretli mi peki volkan ışığı eğitimi

evet volkan ısıgın bı haftalık egıtımdı yanlıs hatırlamıyosam korfez pıstınde 1000-1500 tl cıvarıydı...

2-3 gunluk egıtımlerde 750 tl olması lazım...
    palio n2 hazır araç 15 liraya görmüştüm geçen sahibindende. ekipman vs de 10 milyar etse(bilmiyorum ne kadar eder),toplam 30 milyara başlarsın bu işe.ama o arabayla başarılı olunur mu,sen başarılı olabilir misin,sponsor bulabilir misin,para kazanabilir misin bunlar işe girip girmeme konusunda bırakıyor insanı.ben düşünüyorum,ama kazanç yerine kayıp yaşayacaksam aldığım zevk kısa sürede bitmek zorunda kalacak.
  • ya mesleki boyutta düşünüldüğü zaman gerçekten çok ciddi paralar işin içine giriyor vede millet 7 yaşında başlıyo bu eğitimlere ben bizim gibi 20 yaşından sonra olacağını zannetmiyorum yine biz arada forumun düzenlediği aktivitelere giderek bi şekilde stres atmaya çalışcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.