Bildirim
raks veya altus yağlı radyatör tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı dilimdeki yağlı radyatörler birbirine yakın performans gösterir. Bence Raks almayın arıza yaparsa elinizde kalır doğru düzgün servisi yok. Altus ise Arçelik garantisi altında. Bende Demirdöküm var yıllar önce almıştım hala sorunsuz çalışıyor. -
Bende raks almayı düşünüyorum evde bebek var odayı nemlendirmek icin uzerine su dolu kap vs koyup odayı nemlendirecem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1403
Bende raks almayı düşünüyorum evde bebek var odayı nemlendirmek icin uzerine su dolu kap vs koyup odayı nemlendirecem.
hocam ben sipariş verdim n11 den çekle ve anantajix le 150 ye geldi,bir de 7 ekimde 50 tl hediye çeki verecek
http://www.n11.com/altus-al-11-yr-fanli-11-dilim-yagli-radyator-P11410402 -
Merhaba, Benim Evim Isınması Mümkün Olmayacak kadar soğuk olmasına rağmen, extraucuzluk.comdan RAKS RYR 29 FANLI YAGLI RADYATÖR Satın Aldım.Site Fiyatı Çok Uygun Olduğundan Tereddüt Ederek Almama Rağmen Çok Kaliteli Ve Kullanımı Rahat bi Ürün Olduğunu Farkettim..Bana Acil Lazım Olması Nedeniylede Ertesi gün teslim edilmesi Memnuniyetimi Arttırdı..Alıcaksanız Fiyat Uygunluğu Ve KAlitesiyle tavsiye ederim.. -
Hocam altus u aldim 100 e geldi sayilir Ins sorun cikmaz
quote:
Orijinalden alıntı: seyffullah
quote:
hocam ben sipariş verdim n11 den çekle ve anantajix le 150 ye geldi,bir de 7 ekimde 50 tl hediye çeki verecek
http://www.n11.com/altus-al-11-yr-fanli-11-dilim-yagli-radyator-P11410402
Kardeş nasıl 150 tl ye aldın bi anlatırmısın?
-
Kardeş yağlı radyatörü bende çok araştırdım kafam epey karıştı valla ama altus a takıldım sonunda hem araştırdım arçelik üretiyormuş servisi fln hep arçeliğinmiş bende aldım kullandım çokta güzel bi yağlı radyatör valla uyarsa al bence
hatta yardımcıda olayım sana şuradan bak bi
http://www.altusyetkilisatici.com/Altus-AL-11-YR_88.html#0
-
dostum çin malı altus ve raks dedikleri gibi ama çok da kalitesiz değil iş görür çekle beraber 100 tl ye geldi n11.com dan inş sorun çıkmaz kışı geçirir. -
ama bu zamanlayıcıyı nasıl ayarlayacağım bilmiyorum:) mesela sabah 6 ya -
Bunu almayı planlıyorum acaba ısıtırma 15m^2 oda sizce işimi görürmü
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/fakir-rh-12-halojenli-12-dilim-yagli-radyator-95577792
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanity99 -- 6 Ekim 2013; 11:25:36 > -
quote:
dostum çin malı altus ve raks dedikleri gibi ama çok da kalitesiz değil iş görür çekle beraber 100 tl ye geldi n11.com dan inş sorun çıkmaz kışı geçirir.
Kaç m2 odayı ısıtıyorsun birde hocam nasıl ısıtması fakirden vazgeçip altus alabilirim arada 100 lira fark var aynı işe görücekse neden isme para veriyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: vanity99
quote:
dostum çin malı altus ve raks dedikleri gibi ama çok da kalitesiz değil iş görür çekle beraber 100 tl ye geldi n11.com dan inş sorun çıkmaz kışı geçirir.
Kaç m2 odayı ısıtıyorsun birde hocam nasıl ısıtması fakirden vazgeçip altus alabilirim arada 100 lira fark var aynı işe görücekse neden isme para veriyim.
Dostum 12 m2 bodrum sayilir ama pek isittigi söylenemez altusun git 2. El zass falan al belki delognhi de iyidir
quote:
quote:
quote:
Kaç m2 odayı ısıtıyorsun birde hocam nasıl ısıtması fakirden vazgeçip altus alabilirim arada 100 lira fark var aynı işe görücekse neden isme para veriyim.
Dostum 12 m2 bodrum sayilir ama pek isittigi söylenemez altusun git 2. El zass falan al belki delognhi de iyidir
Hadi ya herkes farklı şeyler soylüyor kış geldi ben hala karar veremedim ne alacagıma 2. el almak istemiyorum nolur nolmaz kışın ortasında açıkta kalmıyım :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hadi ya herkes farklı şeyler soylüyor kış geldi ben hala karar veremedim ne alacagıma 2. el almak istemiyorum nolur nolmaz kışın ortasında açıkta kalmıyım :)
Kanka 7 gün cayma hakkin var al dene sonra başka alirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En iyisi gidip görüp almak olcak gibi awm ye gidip bakarım ne var ne yok duruma görede iade ederim. :) -
ben raks aldım gayet memnnunum 18 m2 evı en kısık ayarda 22 derecede tutabılıyor -
quote:
ben raks aldım gayet memnnunum 18 m2 evı en kısık ayarda 22 derecede tutabılıyor
Raks daha iyi herhalde ben ucuz diye altusu seçtim ama bodrum kat olduğu için yerden bayagi soğuk geliyor .Gule Gule kullanin
Peki elektrik sarfiyatlari nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X