Şimdi Ara

RAKS CEP TELEFONLARI...(mp3+128mb+gprs class 12+wap 2,0) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

ilk başlığa cevaben
    BEN BİRDE BUNLARA ARTI OLARAK PC OYUNLARIYLA İLGİLENENLER İÇİN PUSU VE KABUS-22 Yİ YAZAYIM.
    BUNLARDA YERLİ YAPIM TÜRK OYUNLARI.GÖRECEKSİNİZ TRENLERİN UZERİNDE TCDD YAZIYOR.AMBULANSLAR FORD TARNSİT FALAN.İNSAN AŞİNA OLDUĞU ŞEYLERİ GÖRÜNCE BİR HOŞ OLUYOR

OYUN:PUSU,KABUS-22

Yerli ürün duyarlılığı olan ve kendine inanan arkadaşlara konumuzla da ilgisi olduğu için yukardaki yerli markaları öneriyorum.........markalar çoğaltılabilir tabi.

demek bu topikte oyunla ilgilenen yok

atilay ı unutma
  • bakalım diğer donanımbaşlığı altındaki topikte acarar arkadaş teknik olarak yorumlarını yazsında mesajı değiştirip buraya alayım.
  • slm arkadaş.burada yazmak zorundayım çünkü benim sayfalarım hep kilitlenmiş.bunu kim yaptıysa hemen yapış sebebini yazsın.Konuya gelelim:
    Neymiş,raks başka yerde yaptırıyormuş telefonu.Sonuçta bizim TÜRK firması yaptırıyor.Esas bundan sonra kendisi yapmaya başlayacak ve bu tür yabancı düşkünü düşüncedeki kişilerin gözüne sokucaz bunları.Nokia ve diğer yabancı telefonları satarak bu düşüncedekileri satın alıyorlar,hürriyetimizi satın alıyorlar.Bunu bu kişiler bilmiyorlar mı?Bir ülkenin ekonomisi başka ülkeler tarafından yönetiliyorsa,o ülke bağımsız değildir.İşte bu zihniyettekilerin hareketleriyle oluyor bunlar.
    Kullan kardeşim kullan.İstediğin markayı kullan.
    ÇAY İÇMEYE PARAN YOKKEN 500 YTL'YE NOKİA ALIYORSAN SANA YAZIKLAR OLSUN. ŞUNU BİLKİ BU ÜLKEYİ GÜZELLİK VE YERLİ MALINA SAHİP ÇIKANLAR KURTARACAKTIR.

BENİM SAYFAMA KİLİT VURANLAR DELİKANLI GİBİ ÇIKIP SÖYLESİNLER NİYE YAPTIKLARINI TAMAM MI?

• Senin acmis oldugun topigi (sayfani) kilitleyen WISHNE forum yoneticisiNedeni cok acik raks ile ilgili daha once acilmis topicler var ve seninkisi kalabalik yapiyor.Bir baslik altinda islensin diye konu bu yuzden kilitli topigin.

Bu arada komik olan ne diye dusunen olabilir son yazilan cumle komik ve dusundurucu o yuzden yanlis anlama olmasin.
    quote:

Orjinalden alıntı: soydan

slm arkadaş.burada yazmak zorundayım çünkü benim sayfalarım hep kilitlenmiş.bunu kim yaptıysa hemen yapış sebebini yazsın.Konuya gelelim:
    Neymiş,raks başka yerde yaptırıyormuş telefonu.Sonuçta bizim TÜRK firması yaptırıyor.Esas bundan sonra kendisi yapmaya başlayacak ve bu tür yabancı düşkünü düşüncedeki kişilerin gözüne sokucaz bunları.Nokia ve diğer yabancı telefonları satarak bu düşüncedekileri satın alıyorlar,hürriyetimizi satın alıyorlar.Bunu bu kişiler bilmiyorlar mı?Bir ülkenin ekonomisi başka ülkeler tarafından yönetiliyorsa,o ülke bağımsız değildir.İşte bu zihniyettekilerin hareketleriyle oluyor bunlar.
    Kullan kardeşim kullan.İstediğin markayı kullan.
    ÇAY İÇMEYE PARAN YOKKEN 500 YTL'YE NOKİA ALIYORSAN SANA YAZIKLAR OLSUN. ŞUNU BİLKİ BU ÜLKEYİ GÜZELLİK VE YERLİ MALINA SAHİP ÇIKANLAR KURTARACAKTIR.

BENİM SAYFAMA KİLİT VURANLAR DELİKANLI GİBİ ÇIKIP SÖYLESİNLER NİYE YAPTIKLARINI TAMAM MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direstraits -- 15 Mart 2006; 22:17:58 >

• arkadaslar r440 için kasım ayındaki testimi yayınlayacam. ama siz sürekli topic acıyorsunuz. ben bekliyorumki topicler azalsın.forum topiclerle dolmasın. amacımız yerine ulaşssın. bende yayınlayayım. ama sürekli yeni topic açılıyor.
  • Sn soydan,
    ya ben anlatamıyorum yada siz beni anlamak istemiyorsunuz.
    konularınızın hepsini ben kilitledim ve gerekli açıklamaları da yazdım, bu bir;

ikincisi ise böyle külhanbeyi havalarında delikanlı edebiyatı yaparak bir yere varamazsınız.

Buna benzer yeni bir konunuzla daha karşılaşırsam,
    emin olunuz ki açtığınız son konu olacaktır bu forumda.

Not: daf06, kardeş burda verdiğin bilgileri önceki konuda verirsen sevinirim çünkü RAKS adına tek bir topic olsun istiyorum ki hiç birşey dağılmasın. Müsbet menfi herşey orda konuşulsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.