fiyatları aynıgibi. birde raksın aksesuarları bol(bt. kulaklık 2pil..). kamerası 2mp. ancak telefonun ses kalitesi düşündürüyor beni.
Raks alırsan sanırım ilk Raks kullanıcısı olarak ben seni tanıyacağım.
Bu iki telefon içinse önerim tabiiki Nokia 5300.Ama bütçeni biraz daha arttırabirsen (bayağı biraz olacak ama ) Nokia 5700 çok daha iyi bir seçim olacaktır.
Müzik dinleyeceksen 5300.
quote:
Orjinalden alıntı: ..Kg21Kco..
Müzik dinleyeceksen 5300.
5300 biliyoruz ama r668 i bilmiyoruz Yani sesini bilmiyoruz Kağıt üstünde Raks "banane banane, onu alma beni al" diye bağırıyor. Ancak şuana kadar Raks yorumu göremediğimiz için bu konuyu erken açılmış konu olaeak görüyoruz Cevabımızda aynen bilinenden yana olacağı belli Mehmet karahanlının dediği gibi"bilinmeyenden(üye pofilini gizleyenlerden) nefret ederim
Vallahi raksı elden satan bir yer bulsam hemen alııcam.Hep internette var .Aslında hepsiburada güvenilir ancak kart benim değil
raks ta 4 sene garantı var üstelik turk mallarını turk uretıcısını desteklemek gerek
Raks 668'in ne olduğunu bilmiyoruz. O nedenle yorum yapmak doğru olmaz. Ancak 668'in tasarımı gerçekten çok başarılı görünüyor.
Nokia 5300'ı zaten biliyoruz. Ama dediğim gibi 668'i bilmeden yorum yapamayız...
raksın ses kalitesi iyi diye duymuştum kamera da 2 mp radyo filan var +4 yıl garanti aksesuar 512 hafıza kartı bluetothkulakılık hediyeside var daha ne olsun raks bence
valla benim bi arkadaşımda raks vardı modelini tam bilmiyorum dehşet ses veriyordu w800i nin sesine yakın ve aşırı derecede net bir ses veriyor ama tabi bu üründe durum nasıldır bilemem ama bunda da güzelse hiç düşünmeden almayı düşünüyorum nası oluyorsa düşünmeden almayı düşünmek
raks 668'i bir evkurda biraz inceledim. hoş telefon. sim kartsız radyo dahil tüm fonksiyonları kullanılabiliyor. fotoğraf kalitesi kendi ekranında iyi gibi geldi. sesi nasıl bakmadım. 2.5 kulaklık girişi var. kızak mekanizması nokialar gibi biraz oynak.
alanın pek pişman olacağını sanmam...
quote:
Orjinalden alıntı: safakkk_93
valla benim bi arkadaşımda raks vardı modelini tam bilmiyorum dehşet ses veriyordu w800i nin sesine yakın ve aşırı derecede net bir ses veriyor ama tabi bu üründe durum nasıldır bilemem ama bunda da güzelse hiç düşünmeden almayı düşünüyorum nası oluyorsa düşünmeden almayı düşünmek