Şimdi Ara

Rakip Forum ve Komik Durumlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forum adı vermiyorum zaten konuyu okuyunca anlarsınız neresi olduğunu adamlarda bir moderatörler var bir harfi yalnış yaz hemen banlıyorlar türkçemizi tabikide güzel kullanalım ama bu kadar da gaddarlık olmaz ki. Bir ara konu açmıştım oraya 2 dakika sonra bildirim geldi sebebi şu " Yazım Yanlışı olan yoruma alıntı yapma " Ne kadar saçma ve komik bir durum adamlar bunun için bile banlıyorlar hesabınızı. Son olarak resmi buraya ekliyorum şuan bu kişi gelse yazımızı güzel yazın dilimizi güzel kullanın der ama kendi yazım hatalarına bakın bu kadar komik bir şey olamaz ya

Rakip Forum ve Komik Durumlar :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Forumda 3-5 tane adam var tekel olsunlar diye diğer yorum yapanları sebepsiz olmasın diye böyle banlıyorlar işte bide o kadar komik ki birisi konu açıyor Windows 8 yada 7 kurucam diye hemen biri diyor ki biz windows 10 harici işletim sistemine destek vermiyoruz Sen kimsin la destek versen ne yazar vermesen ne Çok troll bir forum ya 2 gb ram olan pc ye bile windows 10 kur diyorlar yahu ben windows 7 starter kurdum arkadaşınkine 2 gb ram var pc de yok illa windows 10 olacak O değilde diğer konuda şu adam konu açmış bütçem fazla yok sistemime ram takviyesi yapıcam kullanıcam diyor hemen bilmişin biri geliyor sistemi sat ona para harcama sıfırdan sistem toplayalım Yahu adamın anca ram alacak parası var senden ram önerisi istiyor sistem önerisi istemiyor ki forum cidden saçma fanboylukta zaten bir numaralar son zamanlarda ss deki baltaş arkadaşın da son imajı çok yakıyor hee
  • En kotusu de su insanlarla ayni havayu solumak. Soyle 10 iqlaro farkli bi gezegene falan alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oradan neden bu kadar nefret ediyorsunuz?

• Sdn forum mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Navy Blue

Sdn forum mü ?

Technopat

• La BuNeDiR lOaaaaaaaa XdE

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

oradan neden bu kadar nefret ediyorsunuz?

Sıradan insanların Türkiye Başbakanı gibi davranması canımı sıkıyor sadece en ufak birşeyde pat banlıyorlar DH'ye kaç yıldır üyeyim belki 2-3 kere uyarı almışımdır

• Orası bana çok kasıntı bir ortam gibi geliyor. Buranın havası yok

• Oyuncaklarına işkence eden, ve kendini kral sanan egoist, yalnız ve ilgiye muhtaç küçük bir çocuğa kontrol versen bir forumu böyle yönetirdi, bu tür insanlarla aynı havayı solumak bile beni üzüyor, keşke hepsini bir yere toplayıp yurtdışına gönderebilsek.

• Technopat asosyal ergen topluluğu .d

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_3438

quote:

Sıradan insanların Türkiye Başbakanı gibi davranması canımı sıkıyor sadece en ufak birşeyde pat banlıyorlar DH'ye kaç yıldır üyeyim belki 2-3 kere uyarı almışımdır

Anladım hocam. Kulaklık bakıyordum da bu arkadaşın videosuna denk gelmiştim beğenmiştim merak ettim neden böyle dediniz diye, okey.

• Forumda 3-5 tane adam var tekel olsunlar diye diğer yorum yapanları sebepsiz olmasın diye böyle banlıyorlar işte bide o kadar komik ki birisi konu açıyor Windows 8 yada 7 kurucam diye hemen biri diyor ki biz windows 10 harici işletim sistemine destek vermiyoruz Sen kimsin la destek versen ne yazar vermesen ne Çok troll bir forum ya 2 gb ram olan pc ye bile windows 10 kur diyorlar yahu ben windows 7 starter kurdum arkadaşınkine 2 gb ram var pc de yok illa windows 10 olacak O değilde diğer konuda şu adam konu açmış bütçem fazla yok sistemime ram takviyesi yapıcam kullanıcam diyor hemen bilmişin biri geliyor sistemi sat ona para harcama sıfırdan sistem toplayalım Yahu adamın anca ram alacak parası var senden ram önerisi istiyor sistem önerisi istemiyor ki forum cidden saçma fanboylukta zaten bir numaralar son zamanlarda ss deki baltaş arkadaşın da son imajı çok yakıyor hee

• quote:

Forumda 3-5 tane adam var tekel olsunlar diye diğer yorum yapanları sebepsiz olmasın diye böyle banlıyorlar işte bide o kadar komik ki birisi konu açıyor Windows 8 yada 7 kurucam diye hemen biri diyor ki biz windows 10 harici işletim sistemine destek vermiyoruz Sen kimsin la destek versen ne yazar vermesen ne Çok troll bir forum ya 2 gb ram olan pc ye bile windows 10 kur diyorlar yahu ben windows 7 starter kurdum arkadaşınkine 2 gb ram var pc de yok illa windows 10 olacak O değilde diğer konuda şu adam konu açmış bütçem fazla yok sistemime ram takviyesi yapıcam kullanıcam diyor hemen bilmişin biri geliyor sistemi sat ona para harcama sıfırdan sistem toplayalım Yahu adamın anca ram alacak parası var senden ram önerisi istiyor sistem önerisi istemiyor ki forum cidden saçma fanboylukta zaten bir numaralar son zamanlarda ss deki baltaş arkadaşın da son imajı çok yakıyor hee

ss deki arkadaş çocuk daha yüzüne bakarsan anlarsın resimdeki adamın.

• quote:

bir ara ricip baltaş ve bir başka mod arasındaki konuşmalar ss alındı. adamlar soru soran, merak eden araştıran üyelere mal,saman döksen yer gibi açık hakaretler ediyorlar(tabi kendi aralarında) .Hatta bu forumda yayınlandı o ssler.Biri bir zahmet araştırsın.

• Rakip forum demişsin de ben de gerçekten donanımhaberin rakibi var zannettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Rakip forum demişsin de ben de gerçekten donanımhaberin rakibi var zannettim.

O foruma girin bakın DH'yi kötüleyenler yerden yere vuranlar özellike konu dışı konularına bakın zebaniler csb'ciler vs diye çok yorumları var

• quote:

quote:

O foruma girin bakın DH'yi kötüleyenler yerden yere vuranlar özellike konu dışı konularına bakın zebaniler csb'ciler vs diye çok yorumları var

Demek ki rakibimiz olduklarını sanıyorlar. Yazık kimin çocuklarıysa.

• Vay be 2004de ben daha yoktum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Demek ki rakibimiz olduklarını sanıyorlar. Yazık kimin çocuklarıysa.

Ne rakibi hocam ya adamlar kendini avutuyor anca 2 GB ram olan laptopa bile 64 bit windows 10 öneren adamlar Dedim ya adam sadece ram takviyesi yapıcam sistemi satmıycam diyor gelmiş bitanesi hocam sistemi sat sıfırdan sistem toplayalım diyor al işte

• Türkçe'nin duzgun kullanimina cok onem gosteriyorlarla ilk once sitenin adini degistirsinler,technopat nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.