Şimdi Ara

RAKİON ONLİNE DAN ANLAYAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt arkadaşlar ben gecen gün bir warrior(sword kullanan) actım fakat stat pointlerini nelere vericegim hakkında hicbir fikrim yok. şimdi boş yere kasmak istemiyorum. acil yardım ederseniz sevinirim

ilerki levellerde hızlanmak için move speed verebilirsin

Orjinalden alıntı: kelaler

special atak
    atak speed
    range atak

ilerki levellerde hızlanmak için move speed verebilirsin

Orjinalden alıntı: FRP

evt arkadaşlar ben gecen gün bir warrior(sword kullanan) actım fakat stat pointlerini nelere vericegim hakkında hicbir fikrim yok. şimdi boş yere kasmak istemiyorum. acil yardım ederseniz sevinirim

bence hangi skili kulalnıyosan ona yoğunlaş özellikle spesiallsa hep ona ver yada zıplayıp vuruyor veya q ile diğer silahla vurmayı seviyorsan full range ver ,ben 18 lvl warrior kasmıştım öylesine full atak speed verdim ama pek bi fark olmadı yani bence bütün statları gücünü arttırmada kullan...
  • nedimkara bence cok yanlis bi dusuncedesin warriorda hız cok onemlidir ozellikle ninja ve archer da aksi taktirde warrior hep kaybeden olur onun icin atack speed ve spec i kesinlikle fullesin digerlerinide dedigim gibi range ve digerlerine dagitsin ben boyle yaparak 48 lwl warrior kasmistim odaya girdigimde kimseyi yerden kaldirmiyodum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.