Bildirim
Rakion biri lütfen yardım etsin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle Softnyx clientini indirmişsin. Joygame oynamadım ama onun clienti ayrıdır diye tahmin ediyorum.
DC olayı da lag yüzünden oluyor. TR ile başlayan odalara girin.
_____________________________ Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp -
çok teşekkür ederim _____________________________ -
If you have an invitation coupon Bunu nerden bulucaz ? :) _____________________________ -
Üyeliği aldıktan sonra, siteden hesaba giriş yapıp 'Hesabı Aktif Et'e tıklayacaksın. Üstte bi isim girmeni istiyor. Kaydet dedikten sonra hesap aktif oluyor. _____________________________ -
aynı sorun bende de var üyeliği aktif etmeme rağmen hiç bir şekilde oyuna giremiyorum oyunu daha bugun indirdim söyle bir sorun var hesabı arkadaşa verdim o girmiş onun oynadığı hesapla denedim gene kayıt altına alınmamış hesap dedi. Oyunu yükleyip rest attıkdan sonra nod32 pcde 2 tane virüs sildi acaba bu oyunla ilgili virüslermiydi ondan mı girmiyor. _____________________________ -
hala oynayan varmı?
_____________________________ -
tabiki war
_____________________________ -
ben bu oyunun böyle olduğunu bilseydim daha önce başlardım
Oyunu tıkla saldır olarak biliyordum
Oyunda tıklamadan saldırıyoruz ve taktiksel olarak
adım:KaGuTSucHi
joygame 'de oynuyorum nedeni ise offical 'ında oyun hata verdi uğraşmadım bende._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı