Şimdi Ara

Rakion, asla sıkılmicaksınıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.softnyx.net 3 yıldır oynuom knight wow silkroad gibi bi oyun değil daha eğlenceli, gerçek hareketler yapıyorsunuz, ne bilem yani 1e basınca bi skill 2ye basınca bi skill yapmıyo, klavye ve faredeki belli tuşlara basınca belli sırayla belli hareketler oluyor bu yüzden çok heyecan verici bi oyun kesinlikle öneriyorum beleş ayrıca paraylada oynanıo ama beleş oynuom ben 3 yıldır ve buna ramen çok elenceli oyundaki nikim KoSeKu_3 ekleyip soru sorabilirsiniz oyun 300mb

• sitede var zaten rakion hakkında bilgi
  • bence aynı firmadan cıkan Wolf Team ı oynayın , o oyun rakionadan daha eylenceli,

istediinde kurt adam oluyosun istediinde taramalı tüfek alıp adam vuruyosun :)
  • 1.)kosekuu eger biraz arasaydin forumu benim rakionla ilgili genis bi rehber hazirladigimi gorurdum ama nerdee

2.)eger wolfteam mi yoksa rakion mu deseler kesinlikle rakion derim cunku wolfteam bi sure sonra insani sıkıyo ama ben rakionu ilk oynayanlarindanim ama hala sıkılmadim
  • bende rakionu ilk oynayanlardanım, ama o da belli bi yerden sonra sıkıyo çünkü premyum item alanlarla normal oyuncular arasında daglar kdr fark oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

bende rakionu ilk oynayanlardanım, ama o da belli bi yerden sonra sıkıyo çünkü premyum item alanlarla normal oyuncular arasında daglar kdr fark oluyor

hiçte alakası yok 1 lvl adam bile 20 30 u kesebilir rakion tamamen taktik ve tecrubeye bağlı bi oyun...
  • ewt mesela ben 4 lwl lik ninjala 52 lwl lik bs yi kestim hatta videosunu cekip youtubeyede koydum ama video ismini unuttum inanmayan inanmasin ha 52 lwl lik bs kimdi derseniz bi arkimdi guzel oynuyodu ama yinede kestim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 4 Mart 2008; 20:21:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

ewt mesela ben 4 lwl lik ninjala 52 lwl lik bs yi kestim hatta videosunu cekip youtubeyede koydum ama video ismini unuttum

Tövbe tövbee...
  • quote:

ewt mesela ben 4 lwl lik ninjala 52 lwl lik bs yi kestim hatta videosunu cekip youtubeyede koydum ama video ismini unuttum

senin hayal gucun ne guzel oyle su foruma yas siniri getirsinler artik
  • devildev YouTube kullanıcı adını hatırlıyor musun peki? Oradan yüklediğin videolara bakılabiliyor.
    Bana biraz(!) yalan söylüyormuşsun gibi geldi de herkes gibi...
    Rakion rezil bir oyun Cheat Engine'le bile hacklenebiliyordu bi' ara o zamanlar bombok olmuştu.
    Bence kimse boşu boşuna başlamasın başlamazsanız bir kârım olmayacak ama zaman kaybı...
    Ferrari görünümlü Şahin'e benziyor Rakion.
  • bazı sitelere yaş sınırı koyuyolar da noluyo isteyen igiryo ;D
    quote:

Orjinalden alıntı: ZwitteR

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

bazı sitelere yaş sınırı koyuyolar da noluyo isteyen igiryo ;D
    quote:

Orjinalden alıntı: ZwitteR

quote:

ewt bencede yas sınırı koysalar iyi olur boylece sizin gibi terbiyesiz ve cocuk beyinli kisiler giremez ve boylece forum sizin gibi gereksiz insanlardan kurtulur benimde kimseyi bisey inandirmaya niyetim yok isteyen inanir isteyen inanmaz ha inanmayanlara solim cok iyi biliyorlarsa gelsinler oyunda kapisalim burdan laf atip tutmak kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 4 Mart 2008; 20:19:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.