Şimdi Ara

Rakı şişesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Insurrection

Volkan'a veya Luganoya gelseydi samimiyetimle söylüyorum üzülmezdim.

Zamanında kadıköyde bizimkilerin kafası yarılınca [Gerets-Ümit Karan] ohhh ohhh çeken taraftarın çirkef oyuncularına hiçbir asil Galatasaray taraftarının dökecek 1 damla gözyaşı yoktur!

2003 yılında Büyük Galatasaray Taraftarı hakemin katlettiği maçı tel örgüsüz izledi en ufak olay çıkmadı.
    Taraftarımız nerede ne zaman ne yapacağını gayet iyi biliyor kimse kafasını yormasın.

Rakı şişesi
     Rakı şişesi
     Rakı şişesi

nası attık 2 tane

• quote:

Zamanında kadıköyde bizimkilerin kafası yarılınca [Gerets-Ümit Karan] ohhh ohhh çeken taraftarın çirkef oyuncularına hiçbir asil Galatasaray taraftarının dökecek 1 damla gözyaşı yoktur!

2003 yılında Büyük Galatasaray Taraftarı hakemin katlettiği maçı tel örgüsüz izledi en ufak olay çıkmadı.
    Taraftarımız nerede ne zaman ne yapacağını gayet iyi biliyor kimse kafasını yormasın.

Rakı şişesi
     Rakı şişesi
     Rakı şişesi

İnsanın kafası yarılmasıyla ölmesi aynı şey tabi.Haklısın sonuçta onlar Fenerbahçeli sizin sınıfınızda insan değiller ölseler bi' güzel ohh çekersin,mutlu olursun.

Yazık yemin ediyorum yazık.Herşeyden önce onlar bir insan,sevdikleri var,anneleri,babaları,eşleri,çocukları.İşini yaparken ölmüş olacaklardı.Neymiş futbolmuş,neymiş derbiymiş.Geçin arkadaşım geçin bunları.Bi' tane aynı şehirden diye uyduruk;renklerin derbisi(yanlış anlamayın derbilerin bir tarihi olur anlamı olur,Celtic-Rangers mesela) yüzünden insan ölecek.Ne kadar kolaymış yaşamak,ölmek.Vur kır parçala zaten hep.

Bu arada o yaralanma olayında baya üzülmüş ve bi' güzel de saydırmıştım serseri tayfaya.Yazıklar olsun böyle taraftara da.

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Rakı şişesi
     Rakı şişesi
     Rakı şişesi

nası attık 2 tane

Sana tek bir soru...

Ezeli rakibi karşısında galibiyet üstünlüğü olupta o rakibinin ulaştığı başarılara ulaşamayan takım kimdir?

İpucu: 10 harften oluşuyor baş harfi F

• @ Cellar Door

O gün 50.000 kişi ooohh ooohhh çekmişken senin burada bunları demen ne yazıkki içimdeki nefreti dindirmeye yetmiyor...

Düşüncelerini uygun bir dille dile getirdiğin için sana teşekkür ediyorum.
  • bu da kafasına isabet etmediği için unutulup gider.
    bi maçta viski şişesi, bi maçta rakı şişesi. Volkan'a gelse ne olacaktı o şişe, hiç mi vicdan yok?
    yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

bu da kafasına isabet etmediği için unutulup gider.
    bi maçta viski şişesi, bi maçta rakı şişesi. Volkan'a gelse ne olacaktı o şişe, hiç mi vicdan yok?
    yazıklar olsun.

Siz bizim antrenörümüzün kafasını yardığında bayram yapmıştınız ben mi yanlış hatırlıyorum
  • quote:

Rakı şişesi
     Rakı şişesi
     Rakı şişesi

o değilde, keşke Gerets gelse takımın başına

• SPor ve maç yüzünden birileri kasıtlı olarak yaralanacak ve bunu izleyen sözde seyirciler üzülmem keşke ölseler iyi olmuş diycekler öyle mi.

Değil maç izlemeye stada, kahveye bile girmesi yasak olması lazım bu kafaların
    insanlığın yuz karasıdır bu bağnaz düşünceler..
  • Karaktersiz spor yazılarımız en çok üstünde durulması gereken bu konu hakkında neredeyse hiç konuşmuyor. Aziz Yıldırım çıkıp birine hatırlatmalı o şişe Volkan'ın kafasına gelse hayatını kaybederdi diye. Yoksa 2 maç ceza verirler unutulur gider. Nereye gidiyor bu iğrenç Türk sporu anlamak zor.
  • Ne kadar dengesiz insanlar var şu Türkiyede.
  • quote:

@ Cellar Door

O gün 50.000 kişi ooohh ooohhh çekmişken senin burada bunları demen ne yazıkki içimdeki nefreti dindirmeye yetmiyor...

Aynı ayıbı devam ettiriyosan o 50.000 kişiden farkın yok zaten
  • loca filan hikaye localardan falan atılmamış şişeler

maç başlamadan önce çekilmiş resim:

Rakı şişesi
  • quote:

@ Cellar Door

Doğrudur benim de nefretim dinmiyor.Nasıl bir insan başka birinin kafasını yarar da ohh çeker ne nedenle olursa olsun.Ama buna rağmen yine de ben bir Galatasaraylı olsam ve o şişe kafasına gelse bir oyuncunun hiçbir nedenden dolayı ohh çekmem; futbolcular için üzülürüm ve futbolun nereye gittiğine güzel bir sayarım.
  • Localar ne zamandan beri kale arkasına inşa edilir oldu
    Yoksa kale direklerini locanın önüne mi koydular bu maça özel.
    Loca da olsa kale arkası da olsa stada gelen seyricnin çoğu insanlıktan çıkıyor
    Bu kadar net.
  • Fenerde alex ve gökhan gönül dışında efendi oyuncu yok..
  • Zaten stad değil meyhane orası, neyine şaşırdınıız renkdaşlarım?
  • Bence volkanın başına meteor düşse üzülmem çok terbiyesiz biri. Yok takla atmalar kıçıyla top tutmalar ayıp hiç yakışmıyor ama aslında ben volkana yakıştırıyorum biraz oğlanlık var sanki onda
  • Son Dakika: Sahaya atılan rakı şişesi Sabri'nin çıktı. Sabri maç sonunda yaptığı açıklamada: "Ben o şişeyi çöpe atmak istemiştim. Oraya nasıl gitti bilmiyorum" dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Localar ne zamandan beri kale arkasına inşa edilir oldu
    Yoksa kale direklerini locanın önüne mi koydular bu maça özel.
    Loca da olsa kale arkası da olsa stada gelen seyricnin çoğu insanlıktan çıkıyor
    Bu kadar net.

Bildiğim kadarıyla onların stadında kale arkalarında da vip bölüm var.
    Hatta eminim öyle
  • İftira şişesi...

Volkan’ın kafasına...
    ‘Rakı şişesi’ fırlatıldı.
    Kim fırlattı?
    Belli değil.
    Ama hepimiz biliyoruz ki...
    O şişe ‘loca’dan fırlatıldı.
    Makarayı az geri saralım...
    Galatasaray-Eskişehir maçında ‘votka şişesi’ fırlatıldı. 10 yaşındaki Batuhan’ın kafasına geldi. Kafatası parçalandı. Ameliyata alındı, 2.5 saat sürdü, kırılan kafatası kemiği çıkarıldı, kelimenin tam manasıyla ölümden döndü. Bitmedi... 6 ay sonra tekrar ameliyat olacak.
    O şişe nereden fırlatılmıştı?
    Elbette ‘loca’dan.
    Batuhan’dan özür dilendi.
    Peki, Eskişehirspor tarafından özür dilenmeyecek mi? O şişenin locadan atıldığını bile bile, utanmadan Eskişehirspor taraftarını hedef gösterenlerin yüzü kızarmayacak mı?
    “İftira, kılıçtan daha zalim silahtır, çünkü, açtığı yaralar kapanmaz” derler...
    Belli ki, şişeyi atanın yanına kâr kalacak... İftirayı atanların da yanına kâr mı kalacak?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.