|
Son zamanlarda şehir içi kullanım için küçük elektrikli ticari araçlara bakarken Rainwoll Rino modeline denk geldim. Türkiye’de yeni sayılabilecek bir model olduğu için araştırırken bulduklarımı ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim. Belki merak edenler olur. Araç L7e-CU sınıfı elektrikli kamyonet kategorisine giriyor. Yani klasik büyük ticari araçlardan ziyade şehir içi küçük yük taşımaya yönelik bir model. Avrupa’da son yıllarda bu tarz mikro ticari araçların sayısı artıyor. Temel özellikler
Araç tipi Boyut olarak klasik kamyonetlerden oldukça küçük. Daha çok şu tarz işler için düşünülmüş gibi görünüyor:
Artıları (kağıt üzerindeki verilere göre)
Sınırlamaları
Genel değerlendirme Bu tarz araçlar klasik ticari araçların yerine geçmekten ziyade şehir içi özel kullanım alanları için tasarlanmış gibi görünüyor. Özellikle belediye hizmetleri, site içi taşımacılık veya kısa mesafe kargo dağıtımı gibi alanlarda mantıklı olabilir. Ben henüz kullanma fırsatı bulamadım ama bu aracı kullanan varsa gerçek kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum. Özellikle menzil ve yük performansı konusunda yorumlar değerli olur. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler