Şimdi Ara

Rainmeter skinleri , dock programları sistemi kasar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soruyu başlıkta sordum arkadaşlar sistemi yavaşlatıyor mu?

• Rainmeter kasmaz dock belki çok az kasabilir oda pc çok kötüyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Rainmeter kasmaz dock belki çok az kasabilir oda pc çok kötüyse

İntel Core i5 CPU M460 2.53 GHz işlemci
    6 gb ram
    Nvidia geforce gt 320m 1 gb ekran kartı

?
  • Çalıştıklarını hissetmessin bile sistem güzel.
  • yahu bir tane uyduruk soru için ne diye güzelim başlığı çöplüğe döndürüyorsunki, bu soru bugüne kadar 70 kere soruldu ve tarafımdan hazırlanmış videolarda her 2 program içinde sistem kasmaları ve harcadıkları ram miktarları görev yöneticisi tarafından gösteriliyor. Hadi diyelimki sorular hiç sorulmamış ve cevaplar verilmemiş olsun, gidipte kendi başlıklarında konuyu hortlatsanda hortlatmasanda genede sor, amaç zaten budur, tek başlık altında her soruya cvp bulmak/vermek... Yahu şöyle basit şeyleri sormayın yahu!! Al ben sana bir soru sorayım,cevabı bulursan kendi sorunun cevabını da düşününce bulursun demektir... Hangisi daha fazla sistemi yavaşlatır? ".png" uzantılı resim mi? ,,, ".gif" uzantılı resim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

yahu bir tane uyduruk soru için ne diye güzelim başlığı çöplüğe döndürüyorsunki, bu soru bugüne kadar 70 kere soruldu ve tarafımdan hazırlanmış videolarda her 2 program içinde sistem kasmaları ve harcadıkları ram miktarları görev yöneticisi tarafından gösteriliyor. Hadi diyelimki sorular hiç sorulmamış ve cevaplar verilmemiş olsun, gidipte kendi başlıklarında konuyu hortlatsanda hortlatmasanda genede sor, amaç zaten budur, tek başlık altında her soruya cvp bulmak/vermek... Yahu şöyle basit şeyleri sormayın yahu!! Al ben sana bir soru sorayım,cevabı bulursan kendi sorunun cevabını da düşününce bulursun demektir... Hangisi daha fazla sistemi yavaşlatır? ".png" uzantılı resim mi? ,,, ".gif" uzantılı resim mi?

.bmp

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Rainmeter kasmaz dock belki çok az kasabilir oda pc çok kötüyse

İntel Core i5 CPU M460 2.53 GHz işlemci
    6 gb ram
    Nvidia geforce gt 320m 1 gb ekran kartı

?

benim sistemin aynısı sadece ekran kartım ati 5650. sistemi kasmıyor ama açılış süresini 5-6 saniye geciktiriyor. (hem rocketdock hem rainmeter kullanıyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

quote:

yahu bir tane uyduruk soru için ne diye güzelim başlığı çöplüğe döndürüyorsunki, bu soru bugüne kadar 70 kere soruldu ve tarafımdan hazırlanmış videolarda her 2 program içinde sistem kasmaları ve harcadıkları ram miktarları görev yöneticisi tarafından gösteriliyor. Hadi diyelimki sorular hiç sorulmamış ve cevaplar verilmemiş olsun, gidipte kendi başlıklarında konuyu hortlatsanda hortlatmasanda genede sor, amaç zaten budur, tek başlık altında her soruya cvp bulmak/vermek... Yahu şöyle basit şeyleri sormayın yahu!! Al ben sana bir soru sorayım,cevabı bulursan kendi sorunun cevabını da düşününce bulursun demektir... Hangisi daha fazla sistemi yavaşlatır? ".png" uzantılı resim mi? ,,, ".gif" uzantılı resim mi?

.bmp

Akşam akşam güldürdün beni

• quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

quote:

.bmp

Akşam akşam güldürdün beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.