Şimdi Ara

Rainmeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün birkaç arkadaşta gördüm ve rainmeter yükledim. Sonra internetten skins falan indirdi. Fakat internet acayip derecede yavaş. Başka wifiye bağlandım yine aynı. Açılış bile çok yavaş oldu. Şunu bile zar zor yazıyorum daha sayfa yüklenmedi bile. Daha önce 3 tane oyun açar alt tab yapar internete yapardım jet gibiydi ama rainmeterı yükledim pc kafayı yedi. Rainmeterı alt sekmeden exit yaptım yine aynı. Bir yol gösterin beyler formata doğru yol alacam. Lanet olsun yav.

• Valla kardeşim rainmeterin ram yediğini biliyorum ama okadar yermi bilemiyorum

Orijinalden alıntı: Pain*

Valla kardeşim rainmeterin ram yediğini biliyorum ama okadar yermi bilemiyorum

Kardeş pc sadece açarken normale göre 5-10 snye aksıyor ama oyun oynarken normal. Sadece internette sorun yaşıyorum. Wifiye başka laptoptan bağlandım yağ gibi 12 mb hız var ama gel gör bu rainmeterden sonra facebook'un yüklenmesi 1 dkyı geçiyor gerisini sen düşün. Rainmeteri arkaplandan kaldırdım ama hala devam ediyor sorun.

Orijinalden alıntı: orkinos.avi

Aynı olay bendede oldu bende bide metin belgeleride açılmıyor nedense silinmiyorda Bekliyorum böyle sanırım formata gidecek

Rainmeteri sildim sorun çözüldü. Tekrar yükledim şuan hiçbir sorun yok maşallah.

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: orkinos.avi

Aynı olay bendede oldu bende bide metin belgeleride açılmıyor nedense silinmiyorda Bekliyorum böyle sanırım formata gidecek

Rainmeteri sildim sorun çözüldü. Tekrar yükledim şuan hiçbir sorun yok maşallah.

Dniyorum inşallah olur

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Firefox'a popmundo eklentisi
    18 yıl önce açıldı
    TamperMonkey Script Yardımı
    4 yıl önce açıldı
    SRO_Hider(Clienti gizleme).
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.