Şimdi Ara

Rainbow Six Vegas 2 v1.03 - Türkçe Yama v1.0 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kapı önlerinde abuk subuk hatalar yapıolar beni deli ediyorlar, birde sürekli birbirlerine takımaları yok mu offf
  • evet kapılardan geçişte takılabiliyorlar ara sıra ama olsun o kadarcık :)

konu düzenlenmiştir ve inşallah yakın tarihte yeni yama çıkacaktır :D
  • Eline sağlık kardeşim işte bu yamaya sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

kapı önlerinde abuk subuk hatalar yapıolar beni deli ediyorlar, birde sürekli birbirlerine takımaları yok mu offf

Adamlarını heralde sen yönlendirmiyorsun. Bir kapıdan hep birlikte dalıyorsun gibime geldi. Oyunun en büyük özelliği adamlarını bir kapıysa yönlendirirken sen farklı bir yerden olay yerine dalman. Sürekli adamları yönelendireceksin. Peşinden sap gibi geldiklerinde bir anlamı kalmıyor
  • arkadaşlar tenis kortunun olduğu yerden takıldım hani düşman helikopterinin olduğu yer, orayı geçemedim nasıl geçeceğiz bilgisi olan var mı bir sorum da yardım için helikopter çağır diyor nasıl çağıracağız yağmur gibi elbombası ve terörist geliyor vur vur bitmiyor helikopter de bazen ateş ediyor bazen etmiyor bu ne iştir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

berbat yapay zeka yüzünden verdiğim 5dolara acıdım. belki türkçe yama oynamama bir sebep olur tam sürümü bekliyrum.

Acaba son donemlerde bu denlı super oyun varmı nasıl begenmedın hayret ayrıca korsanmı aldın 5 dolara
  • yamanın fullu çıktımı acaba ne durumda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.