Şimdi Ara

Rainbow Six: Siege Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Video güncellenmiş titremeler ve bazı kısımlar düzeltilmiştir :)
    Sunucuya yüklerken bir hata oluşmuş. Tekrardan izleyebilirsiniz.
    İyi seyirler

    Çağlar Avcıl

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sozinn

    İncelemenin yazılı versiyonunu okumak istiyorum. Nereden bulabilirim?


    RAINBOW SIX SIEGE - İNCELEME

    Rainbow Six Siege gerçekten güzel bir fikir. 5e 5 olarak karşılıklı saf tuttuğunuz maçlarda gerilimi ve adrenalini sonuna kadar yaşıyorsunuz. Grafiklerden animasyonlara, seslere ve içinde bulunduğunuz atmosfere kadar herşey muhteşem bir biçimde resmedilmiş. Hayatta kalabilmek için ekibize sadık kalmalı, etrafı dikkatle dinlemeli ve her köşeye temkinli yaklaşmalısınız. Tabi bu dediklerimin gerçekleşebilmesi için iyi bir iletişim sistemi, sorunsuz bir bağlantı, kendini adamış  takım arkadaşları ve sağlam bir eşleştirme sistemine ihtiyacınız var. İşte bu faktörlerden herhangi biri ortadan kalktığı zaman Rainbow Six Siege çuvallamaya başlıyor.

    Oyun bizi dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen ve birbirinden eşsiz operatörlerle tanıştırıyor. 10 saldırı, 10 savunma sınıfına ait toplamda 20 adet operatör bulunuyor. Her biri hızları, sahip oldukları silahlar ve ekipmanlar ile birbirlerinden ayrılıyorlar. Benim favori karakterlerim ise Sırtında koca bir çekiç ile gezip tüm duvarları rahatlıkla yıkabilen Sledge, düşmanlarını zehirli gazlarla etkisiz hale getirebilen Smoke ve uzun mesafelerden duvarları patlatabilen ASH oldu. Her operatör tek bir kişi tarafından seçilebiliyor ve seçtiğiniz karakterin karşılaştığınız duruma ayak uydurması büyük önem arzediyor. Özellikle savunma sınıfında elektronik mekanizmaları saf dışı eden Mute ve kurşun geçirmez barikatlar kurabilen Castle olmazsa olmazlardan.

    Oyunda bizleri Situations, Terrorist Hunt ve Multiplayer şeklinde üç menü karşılıyor. Tek başınıza oynadığınız Situations görevleri size oyun mekaniklerini öğretmek için farklı haritalarda, farklı seneryoları konu alan bağımsız bölümlerden oluşuyor. Tek başına oynamak isteyen arkadaşlar burada biraz hayal kırıklığına uğrayacaklar çünkü bu bölümler hikaye odaklı olmaktan çok sadece sizi oyuna hazırlayan kısa segmentlerden ibaret.

    Terrorist Hunt ise ister tek başıniza ister 5 kişi beraber oynayabileceğiniz bir co-op modu. Burada her seferinde rastgele olarak berilen harita ve oyun modlarında yapay zeka düşmanlara karşı mücadele veriyorsunuz. Buradaki görevler, bir binaya konuşlanmış belirli bir sayıdaki teröristi temizlemekten, rehine kurtarma operasyonuna veya bombaları imha edip bu süre zarfında bulunduğunuz alanı savunmanız şeklinde çeşitlilik gösterebiliyor. Karşınızdaki düşmanlar bazen sizi çok yakından bile farkedemese de bazen ise farklı noktalardan baskın yapıp şaşırtabiliyorlar. Çoğu zaman hep aynı patern ile hareket etmeleri veya tek bir noktaya saklanıp sonsuza kadar orada beklemeleri sizi oyunun gerçekçi hissiyatından koparabiliyor.

    Tabi oyunun en ilginç ve eşsiz yani multiplayer modu. Burada ise sadece (iç çekerek) 3 farklı mod bulunuyor. 5 devreden oluşan bu maçlarda 3 kez galip gelen takım maçı kazanıyor. Her devre, sırasıyla bir takım saldırı görevi üstlenirken bir takım ise savunma rolünü gerçekleştiriyor. İki tarafa da 45 saniyelik bir hazırlanma süresi veriliyor. Bu süre zarfında saldırı yapan ekip görev bölgesini keşfetmeye çalışırken savunma tarafı da görev alanını korumak için çeşitli tuzaklar kurmaktan sorumlu oluyor. Size verilen görevi gerçekleştirmek için ise tam 4 dakikalık bir süreniz bulunuyor. Bu süre zarfında görevi tamamlayan veya karşı takımdaki tüm oyuncuları etkisiz hale getiren takım o devrenin galibi oluyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    _____________________________




  • İnceleme çok güzel fakat aldığı puan bana çok geldi. kesinlikle 7.5 değil de en fazla 6 puan olmayı hak ediyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    _____________________________
  • Aslında oyun Rainbow Six Raven Shield a benziyor....
    Taktik ağırlıklı realistik oynanış vs vs vs
    Bu oyuna uzun bir hikaye modu koyacaklardı...Skill ağacı vs olacaktı artı mevcut halini "MP modu" diye tanıtacaklardı o zaman 60 dolar ederdi....Şu hali ile yarım olmuş....aslında büyük potansiyeli var...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    _____________________________
  • Zaten son yıllarda adam akıllı tactical shooter bulmak çölde vaha bulmak gibi birşey. Bari bu oyuna biraz destek olun, belki sayısı artar böyle oyunların.. Bende isterdim keşke şöyle efsane bir hikaye modu olsaydı, doyurucu, uzun.. Ama yok napalım. Çoklu oyunculu sevdası sağolsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    _____________________________
    Hiç ülke olmadığını hayal et
    Bunu yapmak zor değil
    Öldürecek ve uğruna ölecek bir şey yok
    Ve din de yok...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.