Şimdi Ara

raid0'a vista kuruluyo ama xp kurulmuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende GIGABYTE ın GA-MA790FX-DS5 model anakartı var ve ikitane seagate 500gb sata2'yi raid0 yaptım. ama bi türlü xp yi kuramıyorum. xp kurulumu sırasında flopy den raid sürücülerini tanıtarak HDD yi görüyo formatı atıyo ama son olarak dosyaları kopyalarken jraid ve xraid dosylarını kopyalayamıyorum diyor. bu dosyalar benim disketteki sata raid sürücü dosyaları.. bu dosyları atla dediğimde diğer dosyaları rahatlıkla kopyalayıp kurulumu tamamlıyo ama bu seferde xp tam açılırken hata veriyor. bu işlemi sata raid sürücüleri gömülü xp cd si ilede denedim. aynı sonucu verdi.

    ama vista sorunsuz bir şekilde kuruldu. bu konuyu baya bi araştırdım. aynı sorunla karşılaşan bi kaç kişi buldum ama hiçbiri bi çözüm bulamamış.

    bu arada vista 64 bende çok sorunlu çalıştı. ekran kartımı kuramama, güncellemeleri kurarken takılmala ve yükleme yaparken kitlenmeler gibi. ama vista32 de sadece yükleme yaparken baya bi kasılmalar oluyodu.. başka bi sorunla karşılaşmadım.







  • en iyisi bozayım ben bu raid0 ı. normal kullanmaya devam edeyim. verileri kaybedecem diye zaten sürekli bi yusuf yusuf modundayım. gerçi 700gb lık arşivi aktarabilmek için 2-3 tane arkadaşımdan ödünç hdd dilenmem gerekmese şimdiye çoktan bozmuştum raid0 ı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.