Şimdi Ara

raid yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha öncede sormuştum ama cevap alamadım.
    1)resimde gördugunuz gibi scsı ve raid controlerbölümünden nforce4 raid controlerde propertiese bakınca hdd min hiç bir özelligini göremiyorum.ncq kapalı, her şey kapalı.daha doğrusu hiç bir şeyi değiştiremiyorum.nasıl anlıcam nsq çalışıyormu diye?
    2)raid kurarken silicon image menusu ile raid o kurdum.nforce ile kurmak istemiştim ama açılışta bir türlü nforce menüsüne giremedim.anakart kitapcıgında boot sonrası f10 ile nforce raid menüsüne gir yazıyor ama giremedim.f4 ile siliconimage raid menusune ancak girdim.şekilde görunen sataraid5 programı her açılışta ekrana geliyor .bi işe yaradıgını söyleyemem.nedir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 27 Ekim 2005, 18:48:59 >

• raid göçtü.java update yüzünden oldu galiba.sistem açılışında mavi ekran çıkıyor.safe mode ilede acamıyorum.stop:0x00000bilmem ne diye hatalar veriyor.sistem buyuk bir zararadan kurtarılmış,chdsks /f yap,virus olabilir vs. bidi şeyler yazıyor.nasıl açılacak bu xp yaw.
  • bilgisi olan yoook mu?
  • benim anlamdıgım sen raid kaç yapılandırmak istiyorsun 5 degilmi eger beş ise raid 5 3 diskle yapılandırılır iki diskle olmaz zaten

• raid o tabi.. raid o kullanıyorum ama raid 5 kontroller diye geçiyor.bende anlamadım niye ama sürücüleri öyle.açılmıyor xp ya.. diğer partiona xp kurdum belki ana xp yi kurtarırım diye ama ne yapacagımı bilmiyorum.ana xp yi acarken mavi ekranda birde raid kontroller yok yazıyor.safe modda raid kontrolleri ad/remove dan kaldırmıştım yeniden yükleyeyim diye..işte ne olduysa ondan sonra oldu.uninstall sonrası sistem açılmıyor.repair denedim, xp kurulumu sirasında f6 ile raid sürücüleri yeniden yükledim ama sonuçta yine mavi ekran cıkıyor.çıldıracam....
  • çalıkması bence çok normal sen ana controller kartı kaldırmışsın ve daha sonra sana kesin yeniden başlat demişdir sen de başlatmışsındır başlarken bootta tanımlı olan controller kartı yuklu olmadıgı için mavi ekran veriyo sen ne yapsanda d ye kurdugun işetim sistemini açarsın ama c dekini açamassın eger illa açacam diyosan sanwww.sistemuzmani.com a gir ve orada bi makale olacaktı boot sorunları ve çözümleri diye istersen bi bak ama baya ugraşırsın bence sen bi formatla makinanaı bu arada aslında yazdıklarını tam okumadım ama bana anakart marka model ve disk marka modellerini söle bi bakayım istersen
  • asus a8n-sli premium
    samsung sata2 ncq 160 x2: hd160jj
    ana konroller yok evet uninstal yaptım.ilgiç olan şu: yeniden xp yi kurdum.. sonuna kadar gittim en son bootu yaptı ama yine aynı mavi ekran.bu ilginç yani... normalde bu raid kontrolleri xp kuruldıktan sonra asusun cd si içinden kuruyorum.öf öf...
  • http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20050409/ sen bi bak devamını göndericem

• başka bilen yok mu?
  • hicmi isine yaramadı adam bi teşekkur eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Akrep

hicmi isine yaramadı adam bi teşekkur eder

hiç işime yaramadı..birşey yokki o sitede..kartın özellikleri var... o kadar.. sende + bişe demedin ki.format at yeniden kur dedin...
  • başka bilen yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.