arkadaslar lwl 60 bı charım war raid için bı partye gırdım genelde 70 lerın olusturdugu bı partydı (%90 cıvarı). nese benı sumonladılar blackrock a elemanlar nerden gırdı nasıl gırdı anlamadım dungeon a 1. sorum su raid lere katılamak ıcın quest yapmak falanmı gerekıyo yoksa party kurup gırdımız dungeonlarla aynı mantıkmı war?2. sorum lwl 70 ler nıye benı raidlerıne dawet edıyolar onlara gore low deyılmıyım 3. süde bu sorularımı cahıllıme verın orjınalde hıc raid tecrubem yok
Seni çağırdıkları yer muhtemelen BWL dir veya MC... İkisinin de questleri var, questlerini yapmadan gidemiyorsun. Bir de orası level 60 yeri olduğu için çağırmışlardır, adamlar sıkıntıdan girmiştir
quote:
Orjinalden alıntı: oLoRiN82
Seni çağırdıkları yer muhtemelen BWL dir veya MC... İkisinin de questleri var, questlerini yapmadan gidemiyorsun. Bir de orası level 60 yeri olduğu için çağırmışlardır, adamlar sıkıntıdan girmiştir
eyw sagolasın pekı bu questlerı nerden alıyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
quote:
Orjinalden alıntı: oLoRiN82
eyw sagolasın pekı bu questlerı nerden alıyoruz?
tam hatırlamıyorum ama thottan vs. bulursun veya burdan bilen söyler. ayrıca onları yapacak adam zor bulursun, uğraşmaz pek kimse onla
hadı yaa o zaman bos wer kalsın 70 olunca ugrasırız artık raid isleriyle
mc de quest basit adamların kayboldukları yerde quest var oradan al mc nin kapısının önüne git oradan bir şey alacan ve yine oradan bir adam a veriyorduk sanırım tekrar bir quest alaçaksın ve raid egirip cıkınca tamam lanıyor sonra o elemanlar gibi ilk quest i aldıgın yerden summonlanarak gidebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: pisco34
mc de quest basit adamların kayboldukları yerde quest var oradan al mc nin kapısının önüne git oradan bir şey alacan ve yine oradan bir adam a veriyorduk sanırım tekrar bir quest alaçaksın ve raid egirip cıkınca tamam lanıyor sonra o elemanlar gibi ilk quest i aldıgın yerden summonlanarak gidebilirsin.