Şimdi Ara

Ragnora da sıfırdan başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Ragnora serverında sıfırdan başlamayı düşünüyorum. Bu serverda oynayan varmı. Server yoğunluğu Nasıl. Türk ler hangi nuia damı haramya da mı yoğunlukta. Ragnorada oynayanlar iletişime geçebilirler mi benimle ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Rangorada baslayan tanidiklarim var gelecek pach ile server degisimi yapmayi planliyorlar. Ben oyun basladigindan beri Leviathandayim (birlesmeden once adi Janudardi.) benim kanaatim oyuna suanda sifirdan bi swde baslamak mantikli degil oncelerde bi regrade(item basma) etkinligi geldi her server assagi yukari ayni durumda. Bu oyunda avantaj bilgiden gecer suan rangorada saglam bir duzen yok cok daginik Turk guildleri var. Diger serverleride incele dedigim gibi Leviathandayiz 1.5 yildir oynuyoruz. Hemen hemen tum etkinliklerde, eventlerde bulunduk gelecek olursan haber verebilirsin. Hangi serverde oynarsin karar senin ama bence yeni sw dert demek. Oyunda turlu cesin dungeon var. Sonuncusu ekleneli bir ay olmadi.(Bloodsong Dungeon) bunlari rahat yapmak icin bu iste dirsek curutmus insanlar gerek. O yuzden tecrubeli insanlarla oynarsan daha cok zevk alirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden leviathanda başlamaya çalıştım. Guildde var ilgilendiler sağolsunlar. Sıfırdan karakter kasmak eziyet geldi. 55 lvl bir karakter alıp başlamak istedim aralarında ama bulamadım karakter. Şimdi bulsam başarım leviathan da. Ama maalesef bulamıyorum :S

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son karar Değişimi ile Leviathanda Haranya tarafında " Gölge Haramiler " Guildinde oyuna geri başladım. Oyuna geri dönecekler yada sıfırdan başlayacaklara da Leviathan Haranya tarafını ve tabiki Gölge Haramiler guildini öneririm :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jett1995

    Rangorada baslayan tanidiklarim var gelecek pach ile server degisimi yapmayi planliyorlar. Ben oyun basladigindan beri Leviathandayim (birlesmeden once adi Janudardi.) benim kanaatim oyuna suanda sifirdan bi swde baslamak mantikli degil oncelerde bi regrade(item basma) etkinligi geldi her server assagi yukari ayni durumda. Bu oyunda avantaj bilgiden gecer suan rangorada saglam bir duzen yok cok daginik Turk guildleri var. Diger serverleride incele dedigim gibi Leviathandayiz 1.5 yildir oynuyoruz. Hemen hemen tum etkinliklerde, eventlerde bulunduk gelecek olursan haber verebilirsin. Hangi serverde oynarsin karar senin ama bence yeni sw dert demek. Oyunda turlu cesin dungeon var. Sonuncusu ekleneli bir ay olmadi.(Bloodsong Dungeon) bunlari rahat yapmak icin bu iste dirsek curutmus insanlar gerek. O yuzden tecrubeli insanlarla oynarsan daha cok zevk alirsin.

    Server transferi rangoraya gelmeyecek.




  • Rangora ve Kyprossaya gelmeyecegini biliyorum. :) Ben 0 dan karakter olusturacaklar icin bilgi verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rangora ve kyprosa gibi kalabalık bir serverda sıfırdan başlamak çok zor. Daha boş serverları tercih edip 5-6 ay dişinizi sıkıp item yaptığınızda rangora ve kyprosa hariç istediğiniz servera transfer olabilirsiniz. Hatta belki o zamana kadar rangora ve kyprosa serverları da transfere açılmış olur.( kore de açılan en son serverda şuanda transfer açık )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Draxiss

    Rangora ve kyprosa gibi kalabalık bir serverda sıfırdan başlamak çok zor. Daha boş serverları tercih edip 5-6 ay dişinizi sıkıp item yaptığınızda rangora ve kyprosa hariç istediğiniz servera transfer olabilirsiniz. Hatta belki o zamana kadar rangora ve kyprosa serverları da transfere açılmış olur.( kore de açılan en son serverda şuanda transfer açık )

    Tamamen grupla alakali bir durum bizim ekibimiz saglam daha sv degismedik degismeyide dusunmuyoruz genelde turklerden guildi dagilanlar sv degisiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grupla alakalı değil de serverlarla alakalı şuanda tüm serverlarda en iyi guild Dahutadaki Tortuga adlı korsan guildi gözüküyor hem 7 lvl hemde gs ortalaması olarak kyprosadaki guildlerden bile üstünler aslında bu gs ortalaması şunuda gösteriyor. Dahutadaki en iyi itemlere sahip çoğu kişi Tortugayı seçmiş buda West ve Eastte iyi itemlere sahip adamların sayıca az kalmasına sebep durum böyle olunca Tortugayla mücadele etmek hiç kolay değil bu işin PvP kısmı. İşin güzel tarafı eastte adam yok trade oranları %120 nin altına düşmüyor. Sabahtan akşama kadar rahat rahat deniz dahil trade yapabiliyorum. Aynı durum Kyprosadaki East kısmı içinde geçerli.

    Sizin serveri bilmiyorum ama sizin serverda büyük bir gücün bi tarafa yöneldiğini göremiyorum bu durumda daha rekabetçi bir ortam oluşabiliyor.

    Şöyle örnek vereyim biraz önce halcyona da East 10 kişiydik karşı taraf yaklaşık 30 kişiydi bu durumda çok fazla rekabet beklemek biraz hayal ürünü olur :)




  • Bizim serverin guzel yani gucler arasinda ucurumlar olmuyor. Egwr bir taraf cok guclu olursa diger taraflar oyunu birakir. Suanda nui irki o sıkıntıyı cekiyor bizim swde. Korsanlarda guclu haranyada guclu ucuk farklar yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen anlatmak istediğim de oydu. East tarafında prime time da dahil max 40 kişi oluyoruz. West 22:00 daki MM ye yaklaşık 3 raid çıkarıyor. Korsanlar da max 2 raid oluyor. Sayıca üstünler ama yine de keyifli oluyor önemli olan keyif almasını da bilmek ama dediğin gibi çok kişi bıraktı yada güçlü tarafa geçti. Biz 4 aydır Abysall kazanamadığımızı biliriz bunu gören çoğu kişi hemen korsan oluyor :)
  • Degismeyi dusunurseniz sizide bekleriz transferde. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rahatım burda açıkcası 6700 ekipman pointim var. Mythic veya Legendary katana arıyorum. 7500 göreyim belki server değiştiririm. Ben burda türklerle de oynamıyorum. Çok az türk kaldı gerçi onlarda hiç pvp yapmıyor günde 2-3 saat oyuna girip çıkıyorlar. Ben Iron guildindeyim burda 2 türk var ama diğer arkadaşda Archeage ile beraber bdo oynamaya çalışıyor oda yok gibi.
  • Yerimiz belli dusunurseniz guzel ortam var aklinizda olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.