Şimdi Ara

Ragnarok Online TurkaRO Private Servers Açıldı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
12.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben Knight Online oynuyordumda Türk serveri açıldığında gelmek istedim birisi bana oyunu baştan sona kadar anlatabilirmi veya bir link varmı?
  • binkw.dll bulunamadı dio :(
  • Bi Cevap Veren Yokmu YA
  • arkadaşlar ben bu siteye üye olamıyom bi yardım
  • bu site ye forumdan mı uye olcaz?
  • ewet nasıl üye olcaz kayıta tıklayınca sayfa ingilizce oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

ewet nasıl üye olcaz kayıta tıklayınca sayfa ingilizce oluyo

hala nasil uye olucağimi bilmiyom
  • üye olmana gerek yok oyuna ilk defa girerken kullanıcıadı_cinsiyet şeklinde örnek olarak borntobewild_M ya da borntobewild_F şeklinde giriyosun ondan sonraki girişlerinde sadece kullanıcıadı kısmını kullanıyosun.
  • pardon arkadaşlar yurd dışındaydım yeni geldim burdaki başlıklarla ilgilenemedim çok pardon =)) dostlarım oyuna girmek için tüm downloadları yaptıktan sonra bir kulanıcı adı seçeceksiniz ve ilk giriş için erkekler kulanıcı adının sonuna _M bayanlar ise _F ekliyecekler ve bir şifre beliryeyip gireceksiniz
    Örnek verecek olursak : kulanıcı adınız XxX olsun ve şifreniz 12345 olsun oyuna ilk girişte kayıt olmak için ID kısmına : XxX_M
    Password kısmına : 12345 yazıp gireceksiniz bu kadar :) ayrıca tüm öğrenmek istediniz bilgiler için
    forum umuzu inceleye bilirsiniz www.turkaro.com/cengoforum oyunda görüşmek üzere kendinize iyi bakın =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkaRO -- 29 Mayıs 2006; 4:53:49 >

• saol ya 2 gundur bunu bekliyom
  • sorun değil gecikmeli cevap için tekrar özür dilerim kafanıza takılan bişey olursa msn e ekleyin hertürlü bilgilendirmeyi yaparım admin@turkaro.com kendinize çoook iyi bakın TurkaRO da görüşmek üzere dostlar
  • ya iyi güzelde neden kullanıcı adımızın önüne cinsiyetimizi ekliyoruz yani ? sebep ne onu anlamadım ben
  • ya oyunu indirdim yukledim acıcam bilmemne dosyasi bulunamadi diyo(binkw32.dll)
  • hımm sisteminde dll dosyaları eksikwww.dll-files.com dan istenilen dll dosyalarını dowload edebilirsin daha sonra bu dosyaları system32 ve c:/programfiles/gravity/RO içine atarsan sorun kalmaz görüşmek üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverhand

ya iyi güzelde neden kullanıcı adımızın önüne cinsiyetimizi ekliyoruz yani ? sebep ne onu anlamadım ben

dostum hem karaktenin cinsiyetini belirliyosn hemde oyuna kayıt oluyosun o şekilde sebebi bu yani :)
  • ya kardes simdide sole bi hata weriyo "1582928 yordam giriş noktası , mss32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı " mss32 yi indirdim olmadı
  • quote:

ya kardes simdide sole bi hata weriyo "1582928 yordam giriş noktası , mss32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı " mss32 yi indirdim olmadı

Download işlemlerini bitirdikten sonra burdaki açıklamaya uygun kurdun dimi ?
    http://www.turkaro.com/cengoforum/viewtopic.php?t=33
    bu başlığı bi incele eğer burdaki anlattığım gibi kurduysan kRO+ Turkaro yu olabilecek muhtemel sorun kaynakları:
    1- işletim sistemin XP altında bir işletim sistemi olabilir (win 98 vs. )
    2- Bilgisayarın güncellenmemiş olabilir
    3- System32 hasar görmüş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkaRO -- 29 Mayıs 2006; 4:54:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TurkaRO

quote:

ya kardes simdide sole bi hata weriyo "1582928 yordam giriş noktası , mss32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı " mss32 yi indirdim olmadı

Download işlemlerini bitirdikten sonra burdaki açıklamaya uygun kurdun dimi ?
    http://www.turkaro.com/forum/viewtopic.php?t=141
    bu başlığı bi incele eğer burdaki anlattığım gibi kurduysan kRO+ Turkaro yu olabilecek muhtemel sorun kaynakları:
    1- işletim sistemin XP altında bir işletim sistemi olabilir (win 98 vs. )
    2- Bilgisayarın güncellenmemiş olabilir
    3- System32 hasar görmüş olabilir

ha bende nerde yanlış yaptim diyom saol

• np ;)
  • Arkadaşlar Turka Games 2006 Ragnarok Online Serverımızda 5 haziran 2006 tarihinden itibaren 3 VS 3 takım turnuvaları başlamaktadır katılım oyuncu başına 10 YTL olup kazanan takıma ödül +10 SET FULL EQUİPMAN ve 100 YTL para ödülü ve + Sürpriz hediyeler ( bir takım 30 YTL ye katılıyor) Turnuvalar Karakterler arası eleme usulüyle yapılacaktır özel PvP arena da yapılacak olan turvuvaların Hakem kadrosu : |OMGM|*BaTman , GM Deviling , Rosiel ve GM PwNZor olacaktır Turnuva Haftası boyunca WoE ( Kale Savaşları ) ve Oyun içi Eventlar iptal olmuştur Böyle bir turnuva Türkiye de ve Ragnarok Online Avrupa da İlk defa yapılmaktır Katılacak olan arkadaşlar lütfen admin@turkaro.com ile msn den irtibata geçsin
    Herşey sizler için herkese TurkaRO da kefiyli anlar diliyorum Admin…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkaRO -- 19 Mayıs 2006; 22:48:19 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.