Bildirim
Rafael Van Der Vaart,Kolo Toure,Mitroglou,Mevlüt

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ben anlamıyorum şu Toure olayını.. Zaten 2 tane stoper aldın + olarak Yumlu ve Aykut var stopere ihtiyaç yok gibi. Medjani şuan zorunluluktan mı ön libero oynuyor yoksa eksiklik var diye mi? Eğer zorunlulıktansa daha sonra kendi mevkisine dönerse neresinden bakarsan bak Toure transferi her anlamda gereksiz. -
Toure transferi çöp olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diğerlerini bilmem ama VDV bu saatten sonra hamburgtan ayrılmaz ligler başladı,takımın kaptanı + bildiğim kadarıyla iyide para alıyor hamburgu bırakacağını sanmıyorum en azından bu yıl -
Bu adama kalsa herkesi %1milyon alıyoruz. -
Slimani-Cardozo çok can yakar -
quote:
Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal
Ben anlamıyorum şu Toure olayını.. Zaten 2 tane stoper aldın + olarak Yumlu ve Aykut var stopere ihtiyaç yok gibi. Medjani şuan zorunluluktan mı ön libero oynuyor yoksa eksiklik var diye mi? Eğer zorunlulıktansa daha sonra kendi mevkisine dönerse neresinden bakarsan bak Toure transferi her anlamda gereksiz.
Bourceanu'nun sakatlığı sebebi ile ön libero için alındı.Ama stoper de oynayabiliyor.Dünya Kupası'nda da o mevkide boy gösterdi.Ben olsam orta saha alırım.Stoper için yığınla adam var.+Mustafa Akbaş ve Caner Osmanpaşa da cabası. -
Bence Trabzonsporun transfere ihtiyacı orta saha ortası keske naktho yu alabilselerdi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
FMRTE'den para hilesimi yaptınız la -
Başarı gelmezse borç batağına gider Trabzon. -
Devlet hazinesi Trabzon kullanımına mı açıldı ne oldu da bu kadar para saçabilir oldular? Yok yere adam satan, parasızlıktan teknik heyeti karışan takım 1 yılda nasıl bu kadar düzeldi? Bana Kasımpaşa ile aynı kaderi paylaşıyorlar gibi geliyor. En azından başarılı olunsa da ülkeye, ülke puanına katkısa bulunsalar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnussen
Devlet hazinesi Trabzon kullanımına mı açıldı ne oldu da bu kadar para saçabilir oldular? Yok yere adam satan, parasızlıktan teknik heyeti karışan takım 1 yılda nasıl bu kadar düzeldi? Bana Kasımpaşa ile aynı kaderi paylaşıyorlar gibi geliyor. En azından başarılı olunsa da ülkeye, ülke puanına katkısa bulunsalar.
İşinize gelmeyince devlet hazinesi dersiniz tabi. Alınan, satılan futbolculardan bilgin var mı?
Al bak öğren: ''trabzonspor, adrian, henrique ve olcan transferlerinden kasasına toplam 11.5 milyon euro (32.3 milyon tl) para koydu. 18.5 milyon euro’luk (52 milyon tl) harcama yapan bordo-mavililer’in cebinden şimdilik 6.5 milyon euro (18.5 milyon tl) gibi bir miktar çıktı.''- fanatik
Hatta sana daha detaylı bir tablo vereyim:
Başkasının yaptığı ve yapacağı transferlere laf atacağınıza gidin kendi aranızda Avrupa'ya neden katılamıyoruz biz ya diye tartışadurun. Kesin bir karara vardığınız zaman gelip Trabzonspor'un transferlerine laf edersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gwynn
FMRTE'den para hilesimi yaptınız la
Kulüp itibarını da arttırmışlar
O değilde Toure'yi alacağınıza bizim Yobo'yu alın çok daha iyi -
hicbiri gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçenekler arasından en iyisi Slimani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X