Şimdi Ara

radyo ve televizyonculuk iyi bir meslek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık kazandım bu bölümü nasıldır beyler tv değilde özellikle radyoyu çok seviyorum yani bi radyo programı yapmayı çok isterdim sabah işe giden insanlar beni dinlesin falan . Hata mı ettim istediğim şey bu fakat meslek bulabilir miyim ?

Adminler lütfen silmesin konuyu . Kafamda ki soru işaretleri kalksın .

• Torpil olmadikca zor hocam bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Torpil olmadikca zor hocam bence.

hocam çok istiyordum gidip başka bir meslek okusam ne bileyim mutlu olmayacaktım sevdiğim şeyi yapmak istedim şimdi düşününce işsiz kalırsam sevdiğim iş karnımı doyurmadıkça ne anlamı kalacak ki
  • aç kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vambresta

aç kalırsın

bütün eğitim aşkımı söndürdünüz be
  • Memur ol bosver ne radyosu aç kalacan okuduguna pişman olacan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Memur ol bosver ne radyosu aç kalacan okuduguna pişman olacan

hocam kpss ye girsek tutturduk başardık diyelim gönderecek beni fizana ben yapamam 20 yıldır İstanbul'dayım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Memur ol bosver ne radyosu aç kalacan okuduguna pişman olacan

hocam kpss ye girsek tutturduk başardık diyelim gönderecek beni fizana ben yapamam 20 yıldır İstanbul'dayım .

Gidecegin yere ayni üniversite tercihi gibi tercih yapiyosun puanin iyiyse istanbul icini tercih edersin hep

• Torpilsiz yerel radyo/tvlerde asgari ücrete çalışırsın..

Edit: Tabi yeteneğin varsa ve yerel radyo/tvlerde pişirildikten sonra keşfedilirsen bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 5 Ekim 2014; 6:12:33 >
  • Radyo ve TV mezunuyum. Stajımı Kanal D - Hürriyet.com.tr de Web Tv de yaptım. Sonrasında iş bulmam zor oldu, sektörde iş bulamayıp Lenovo firmasının teknik destek takımında çalıştım 1 sene. Ki yani çektiğim onlarca kısa film, Edius, Premiere, After Effects gibi en büyük kurgu programlarını sular seller gibi biliyordum. Ardından yoğun tempoyu kaldıramayıp istifa ettim 1.5 ay evvel. 2 hafta işşiz gezdikten sonra türkiyenin en büyük internet sitelerinden birinde prodüksüyon sorumlusu olarak işe girdim. Kamera, çekim, kurgu, montaj... sevdiğim işi yapıyorum maaş ise 2.5k civarı.. haftasonuda full tatil. Kendini geliştirmezsen başarılı olamazsın bu sektörde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Radyo ve TV mezunuyum. Stajımı Kanal D - Hürriyet.com.tr de Web Tv de yaptım. Sonrasında iş bulmam zor oldu, sektörde iş bulamayıp Lenovo firmasının teknik destek takımında çalıştım 1 sene. Ki yani çektiğim onlarca kısa film, Edius, Premiere, After Effects gibi en büyük kurgu programlarını sular seller gibi biliyordum. Ardından yoğun tempoyu kaldıramayıp istifa ettim 1.5 ay evvel. 2 hafta işşiz gezdikten sonra türkiyenin en büyük internet sitelerinden birinde prodüksüyon sorumlusu olarak işe girdim. Kamera, çekim, kurgu, montaj... sevdiğim işi yapıyorum maaş ise 2.5k civarı.. haftasonuda full tatil. Kendini geliştirmezsen başarılı olamazsın bu sektörde..

Bu adamı dinle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.