Şimdi Ara

Radyo sitesi tasarımı yaptırılacaktır acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar web sitemiz aşağda linki verilmiştir girip bakabilirsiniz uzun zaman önce yayındaydık ancak tasarım sorunumuz ortaya çıkınca kapattık şuan tasarım yaptırmak istiyoruz siz arkadaşlardan yanıtları bekliyorum ama profesyonel bir tasarım olacak öyle sade görünüş olmaması gerekiyor arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

RADYO SİTESİMİZİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokiemlak -- 20 Temmuz 2013; 21:11:58 >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokiemlak

Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar ?

Profeysonel derken ne kadar profesyonel? Biraz daha bilgi vermelisiniz öncelikle. Radyoda kullandığınız sistem hangisi? ShoutCast mı kullanıyorsunuz? Sitenizde neler istiyorsunuz? Bütçeniz ne kadar? Öncelikle bunları yazmalısınız.
  • profesyonel derken yani sıradan değil daha kaliteli bir tasarım radyo sistemi olarak bilmiyorum ama sam3 ile yayın yapıyorduk bütçe önemli degil begenelim fiyat konuşulur ama tasarım dediğim gibi çok iyi olmalı profesyonel radyo sitelerindeki gibi
  • quote:

profesyonel derken yani sıradan değil daha kaliteli bir tasarım radyo sistemi olarak bilmiyorum ama sam3 ile yayın yapıyorduk bütçe önemli degil begenelim fiyat konuşulur ama tasarım dediğim gibi çok iyi olmalı profesyonel radyo sitelerindeki gibi

Akşama size örnek bir site çıkarayım bakarsınız. Beğenirseniz konuşuruz.
  • quote:

profesyonel derken yani sıradan değil daha kaliteli bir tasarım radyo sistemi olarak bilmiyorum ama sam3 ile yayın yapıyorduk bütçe önemli degil begenelim fiyat konuşulur ama tasarım dediğim gibi çok iyi olmalı profesyonel radyo sitelerindeki gibi

Özel Mesaj Gönderildi. Örnek siteyi orada bulabilirsiniz. Radyonuzun sitenize girilmeden çalması için Windowsun tüm sürümlerinde çalışabilecek bir radyo playerda yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndroTurk -- 22 Temmuz 2013; 15:12:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.