Şimdi Ara

Radyo Programı Yapacak Olsaydınız...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir radyo programı yapacak olsaydınız ve program futbol üzerine olsaydı, o programda ne tür konular işlerdiniz?

Not: Okulun radyosunda program yapacağım da, değişik konu arayıı içerisindeyim

Acil olarak düzenli konu bulmam gerekiyor baylar/bayanlar. Her türlü öneriye açığım. :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: djoz

1997'de radyo programcısıydım.. Düzenli olarak konu bulabilmek zaten bu işin en zor kısmı..

Yani "düzenli konudan" kastım şu aslında. Programın belli bir çizgisi olsun istiyorum. Futbol tarihi ise futbol tarihi. Tribün kültürü ise tribün kültürü. Mesela hep tribün kültürüne yoğunlaşırım ve sırf o konuyu işler, her hafta farklı bir konuyu ele alırım gibi bir şey istiyorum. Amacım belli bir çizgiyi yakalamak özetle. (Tribün kültürü üzerine konuşmak da olabilir aslında)
  • Her hafta, farklı farklı yabancı derbi maçlarını ele acağım bir program yapacağım sanırım. Bu program için "Derbi Kuşağı" gibi bir isim düşünüyorum ama çok sıradan gibi geldi bana. Farklı bir tavsiyesi olan varsa, beklerim...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.