Şimdi Ara

radyo-kaset çalar'a CD/MP3 çalar ilavesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aracımın radyo-kaset çaları orjinal VW marka, ve teybin üst kısmında ayrıca bir göz bırakılmış. Ben o bölmeye CD/MP3 çalar bir komponent koydurmak istiyorum, ve orjinal teybe arkadan giriş yapılarak bunun olabileceğini düşünüyorum. Teybimde CD changer diye ayrıca bir buton var zaten. Sizce böyle bir ilave mümkün mü? Hangi markalar var, hangi siteden bakabilirim?Fiyat vs. bilgisi için. Bu CD/MP3 komponentına CD Changer mı deniyor?Verimli mi? Bu takıldığı zaman orjinal teybimin radyo-kaset fonksiyonlarınıda kullanabiliyorum değil mi? Bilgileriniz ve önerileriniz için teşekkürler

• dediğin oalyı arkadaşım skoda fabia'ya uyguladı geçen sene
    onda da aynı golf gibi teybin altında göz var(teyp boyutlarında)
    oraya cd-mp3 çalar taktırdı
    çok da güzel olmuştu
    ama orijinal teypten ses gelmiyordu;çalışıyordu ama ses gelmiyordu teypten
    yani seninkide büyük ihitimal öyle olur
    zaten cd çalar takınca kasete gerek kalmaz ki.
    yani dediğin olayın uygulanması mümkün
  • quote:

Orjinalden alıntı: oscarmiller

Arkadaşlar, aracımın radyo-kaset çaları orjinal VW marka, ve teybin üst kısmında ayrıca bir göz bırakılmış. Ben o bölmeye CD/MP3 çalar bir komponent koydurmak istiyorum, ve orjinal teybe arkadan giriş yapılarak bunun olabileceğini düşünüyorum. Teybimde CD changer diye ayrıca bir buton var zaten. Sizce böyle bir ilave mümkün mü? Hangi markalar var, hangi siteden bakabilirim?Fiyat vs. bilgisi için. Bu CD/MP3 komponentına CD Changer mı deniyor?Verimli mi? Bu takıldığı zaman orjinal teybimin radyo-kaset fonksiyonlarınıda kullanabiliyorum değil mi? Bilgileriniz ve önerileriniz için teşekkürler

arkadaşım CD Changer, içerisine birden fazla ( 5-6-12 gibi) CD konan, istediğin CD yi çaldırabildiğin bir alet. yani tek başına bir işe yaramayan, ancak uyumlu bir kasetçalar/CD çalarla kumanda edilebilen bir cihaz..
    Sen orjinal teybinden memnun değilsen, direk değiştir. Ancak memnun isen ve kasetten bıktıysan ya CD Changer takıcaksın, ya da cihazına bir MP3 player (ipod tarzı) bağlayacaksın.

• O zaman CD Changer taktırabilirim (benim teyp sadece kaset çalıyor,CD çalar fonksiyonu yok). Yani anladığım kadarıyla CD Changer çoklu bir şekilde CD çalabiliyor. MP3 te çalabilir sanırım.
    Diğer taraftan eğer MP3 (ipod) tarzı kullanırsam bildiğim kadarıyla onun manyetik kaset bağlantısı oluyor ve onuda kaset çalarıma takarak MP3 dinleyebiliyorum ama ses kalitesinin manyetik kaset nedeniyle iyi olmadığını falan duydum.
    Benim kaset çalarda direk MP3 için input yok.
  • teyp in menüsünü kurcala aux diye bir seçenek varmı varsa ipod vs yi burdan bağlıyabilirsin tam bilmiyorum ama cd changer kısmına ipod vs mp3 player bağlanamaz mı
    cd changer lerin fiyatlarını tam bilmiyorum ama öyle yapıcağına 200-250milyona pioneer in mp3 çalan teypleri var hem daha iyi ses alırsın hem mp3 dinleme imkanın olur ztn bi cd 190-200tane mp3 alır buda yeterli olur diye düşünüyorum cd changer bagajda olucak ona cd takmakla fln mı uğraşıcaksın
  • quote:

Arkadaşlar, aracımın radyo-kaset çaları orjinal VW marka, ve teybin üst kısmında ayrıca bir göz bırakılmış. Ben o bölmeye CD/MP3 çalar bir komponent koydurmak istiyorum, ve orjinal teybe arkadan giriş yapılarak bunun olabileceğini düşünüyorum. Teybimde CD changer diye ayrıca bir buton var zaten. Sizce böyle bir ilave mümkün mü? Hangi markalar var, hangi siteden bakabilirim?Fiyat vs. bilgisi için. Bu CD/MP3 komponentına CD Changer mı deniyor?Verimli mi? Bu takıldığı zaman orjinal teybimin radyo-kaset fonksiyonlarınıda kullanabiliyorum değil mi? Bilgileriniz ve önerileriniz için teşekkürler

arkadasım aynı anda ıkı teypi kullanamazsın zaten ya cd mp3 calar yada orjınalını kullanabılırsın bunlarla ugrasana kadar cd changer al daha ıyı tek olayda ısı cozersın bunun ıcın zaten ınterfaceler var ara aparattır arbanın orjınalını bozmadan changerını takıp kullanabılırsın...Interface artı changer..

• quote:

O zaman CD Changer taktırabilirim (benim teyp sadece kaset çalıyor,CD çalar fonksiyonu yok). Yani anladığım kadarıyla CD Changer çoklu bir şekilde CD çalabiliyor. MP3 te çalabilir sanırım.
    Diğer taraftan eğer MP3 (ipod) tarzı kullanırsam bildiğim kadarıyla onun manyetik kaset bağlantısı oluyor ve onuda kaset çalarıma takarak MP3 dinleyebiliyorum ama ses kalitesinin manyetik kaset nedeniyle iyi olmadığını falan duydum.
    Benim kaset çalarda direk MP3 için input yok.

Bazı VW araçların teyplerinde direk AUX girişi var. Eğer var ise ordan bağlayabilirsin.
    Yoksa CD Changer çıkışlarına bir aparatla bağlanıyor. Ben Skoda Fabiada kullanıyorum. Ses kalitesinde bozulma falan olmuyor. Eğer istersen temin edebilirim. VW servislerde falan da var, ama oralarda bayağı pahalı..

CD Changer bağlamay gelince, Her CD Changer MP3 çalmaz, hepsi de teybine uymaz. İyi araştır derim. Bir de fiyatları pek uygun değildir. Yeni bir CD/MP3 çalar alman daha ucuza patlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Çalar sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.