Şimdi Ara

RADYO FENOMEN'DE ÇALAN PARÇA İSİMLERİ ? (966. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.428
Cevap
165
Favori
1.659.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cpt_price42548

yeniledim efendimhttp://www57.zippyshare.com/v/eCvodsCS/file.html

hocam arşivimden araştırdım bir sonuç elde edemedim yardımcı olamadığım için üzgünüm forumda ki arkadaşlar yardımcı olucaklardır umarım.
  • beyler bi klip arıyorum biliyormusunuz 3-4 sene önceki klip. klipte iple atlıyorlar bi tane bayan var onlara bakıyor sonra oda iple atlıyor değişik atlama şekli var iple bilen varsa yazsın.
  • smtd1 kullanıcısına yanıt
    yok reis bu değil. live diye mi ne geçiyor içinde tam bilmiyorum. klipte kadın ip atlamayı öğreniyor sonra deniz kenarında atlıyor öğrendikten sonra profesyonel olan kişilerle atlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hear67

yok reis bu değil. live diye mi ne geçiyor içinde tam bilmiyorum. klipte kadın ip atlamayı öğreniyor sonra deniz kenarında atlıyor öğrendikten sonra profesyonel olan kişilerle atlıyor

Yves Larock - Rise up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yepyeni Şarkılar...

• smtd1 kullanıcısına yanıt
    cok cok cok sağ ol kardeşim eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: hear67

cok cok cok sağ ol kardeşim eyvallah

Rica ederim.
    Keyifli dinlemeler..
  • Arkadaşlar bikac gün önce metro fmde dinlemistim ama vu başlığın yıllar süren popülerliğne güvenip buraya sorucam çünkü kaydededemedim de şarkıyı eminim biliyosunuz ama

Şarkıda bir bayan bir erkek vokal var arada balkan ezgilerinden bir melodi var bayan vokal amour amour diyor sanırım şarkının sonunda ismini de soylediler ama clandela amour gibi bisey anladim onu da internette bulamadim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zortezartzurt

Arkadaşlar bikac gün önce metro fmde dinlemistim ama vu başlığın yıllar süren popülerliğne güvenip buraya sorucam çünkü kaydededemedim de şarkıyı eminim biliyosunuz ama

Şarkıda bir bayan bir erkek vokal var arada balkan ezgilerinden bir melodi var bayan vokal amour amour diyor sanırım şarkının sonunda ismini de soylediler ama clandela amour gibi bisey anladim onu da internette bulamadim..

Sanırım bahsettiğiniz parçayı yukarda paylaştım incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Arkadaşlar bikac gün önce metro fmde dinlemistim ama vu başlığın yıllar süren popülerliğne güvenip buraya sorucam çünkü kaydededemedim de şarkıyı eminim biliyosunuz ama

Akcent feat. Sandra N - Amor Gitana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili donanım haber forum üyeleri lütfen aradığınız parçayı sormadan önce konuyu inceleyin eğer ki aradığınız parçayı bulamazsanız sorun. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla... (bunu söylememin nedeni Türk milleti olarak miskinliğe ve tembelliğe alışkın olduğumuz için soruyum nasılsa cevap gelir halbu ki aynı parçaları 4 5 sefer arka arkaya sorulduğunu bilirim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

quote:

Akcent feat. Sandra N - Amor Gitana

arkadaşlar teşekkürler aradığımı buldum ama bu şarkı değil yandaki önerilerden gittim amour yerine amor olarak aratsam bulucak mışım zaten teşekkürler yine de

bu arada aradığım şarkı Kamelia- Amor'du
  • Bir arkadaşım fenomende duymuş bir kadın downtown diyerek bağırıyormuş
    Fenomende duyduğunu söyledi.
    Bilen var mı?

• İlk çalan şarkının adını bilen var mı ?
  • Arkadaşlar eskilerden hareketli bir şarkı var bir çoğunuz biliyorsunuzdur mutlaka ses kaydım yok maalesef şarkı "aaaaa oooo aaaaa eeee yaaaa" diye başlıyor ileride "baby vamaya vamaya baby vamayaaaaa" diye gidiyor bu şarkıyı bulursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: rapperman93

Arkadaşlar eskilerden hareketli bir şarkı var bir çoğunuz biliyorsunuzdur mutlaka ses kaydım yok maalesef şarkı "aaaaa oooo aaaaa eeee yaaaa" diye başlıyor ileride "baby vamaya vamaya baby vamayaaaaa" diye gidiyor bu şarkıyı bulursanız çok sevinirim

Speedy - Vamos Alla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 22 Ocak 2016; 12:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

Orijinalden alıntı: rapperman93

Arkadaşlar eskilerden hareketli bir şarkı var bir çoğunuz biliyorsunuzdur mutlaka ses kaydım yok maalesef şarkı "aaaaa oooo aaaaa eeee yaaaa" diye başlıyor ileride "baby vamaya vamaya baby vamayaaaaa" diye gidiyor bu şarkıyı bulursanız çok sevinirim

Speedy - Vamos Alla

Hocam harikasın teşekkürler

• Bir şarkı daha vardı arkadaşlar bunuda mutlaka duymuşsunuzdur özünde bir rock şarkısı ama müziği falan elektro çok hareketli değil orta seviyede

• Arkadaşlar bugün fenomende saat 4 e çeyrek kala hareketli bir müzik çaldı erkek söylüyo bilen varmı?

• FreeDoom F kullanıcısına yanıt
    Russ - Lapped
  • 
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.