konusmanin arkasinda muzik olsa daha iyi olur. mikrofana cok yakin konusuyo ufluyo falan, sarkilar guzel olduktan sonra dinlenebilir tabiki
baktım düzgün müzik yok bastım eksiyi..
peki arkadaşa iletiyorum hemen
quote:
@Prestor konusmanin arkasinda muzik olsa daha iyi olur. mikrofana cok yakin konusuyo ufluyo falan, sarkilar guzel olduktan sonra dinlenebilir tabiki
istek şarkı isterseniz ben de iletebilirim bu arada
hafiften çalışıyor maksat destek olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: alex2017
baktım düzgün müzik yok bastım eksiyi..
ya genelde eski şeyler çalıyor 70 ler falan günümüz Türkiye sinde gençler tekno ve R&B tarzı müzikten hoşlandıklarından ortalama Türk ün ilgisini çekmeyebilir istedğin bi şarkı varsa ilet arkadaşa çalsın
istek yolladim, tom waits- way down in the hole calcak bakalim
evet ya yayın koptu ilk kez oluyor bir yıldır dinliyorum acaba elektrikler falan mı gitti diye arkadaşın evinin olduğu tarafa baktım var elektrikler face de de göremedim arkadaşı tel den ulaşırım şimdi
herkese rezil olduk ya
sen eskiden de bu konuyu açmamış mıydın? ben mi yanlış hatırlıyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
evet ya yayın koptu ilk kez oluyor bir yıldır dinliyorum acaba elektrikler falan mı gitti diye arkadaşın evinin olduğu tarafa baktım var elektrikler face de de göremedim arkadaşı tel den ulaşırım şimdi
herkese rezil olduk ya
quote:
Orijinalden alıntı: ThrashTILLDeath
evet bi kez daha açmıştım arkadaşa destek için
quote:
quote:
yanlış hatırlamamışım o zaman çok harika parçalar çalıyodu blues falan çalıyodu çok hoşuma gitmişti
Suçlu bulundu
TT net
arkadaşın neti gitmiş ya benim nette de bir tuhaflık var bugün bir kaç kez kopup geldi aynı civarda oturuyoruz da arkadaşla o da aynı sorunu yaşıyormuş şu an neyse geçmiş olsun haftaya tekrar buluşmak üzere
quote:
quote:
quote:
yanlış hatırlamamışım o zaman çok harika parçalar çalıyodu blues falan çalıyodu çok hoşuma gitmişti
ya işte programın ortalarına doğru güzel şeyler bizi bekliyordu ama olmadı haftaya garanti olsun diye yanımıza vınn ımızı da alıp başka bir yerde yayın yaparız ortak bir şekilde artık Tüm güzel duyguların katili tt net e selam olsun
biri massive atack caliyo paso suan, gayet iyi. dinlemeyeli cok olmustu yahu bunlari
röck arada blues belki biriki radiohead vs vs bugünkü plan bu şekilde dinlemek isterseniz
arkadaşın mesajını kopyala yapıştır yaptım "röck" bizim aramızda birşey B.Ö.C. den geliyor neyse uzatmadan dinleyelim
yılbaşında evde yalnızsanız benim gibi ve güzel vakit geçirmek istiyorsanız yayını kaçırmayın bence