Bildirim
RADYATÖRDEN SU KAÇAĞI (yardım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Taunusta da aynı işlem gerçekleştirildi ilk önce sakız yapıştırdım idare etmişti ama o içine birşey dökülüyor o ozaman yoktu sanırım yada çok pahalıma gelmiştir :S ama Tvde falan pazarladıklarında %100 kesin çözüm deniyordu -
ben bir ürün kullandım.şişesi üzerinde şapka şeklinde bir anahtarlık vardı.döktükten sonra 1 dolu su gittikten sonra delikleri tıkıyor.sonra çıkacak deliklerdede kapama işlemini yapıyor. -
duble-up ın radyatör onarıcılarından var.motor suyunun içine atıyorsun ve ve 15 dak kadar çalıştırman yeterli olacak.
bu madde delik olan yerde hava ile reaksiyona girince köpük etkisi yaparak deliği kapatıyor
kullandığın an problem kalmayacağına emin olabilirsin -
solusyon işe yaradı konyadan aksaray ortaköye gittim geldim (430 km)sorun çıkmadı
su seviyesi aynı kaldı -
en iyi en ucuz pul biberi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X