Günlük kullandığımız oc ve uv değerlerini kart modeli belirterek paylaşabileceğimiz bir konu olsun. Gigabyte Gaming OC 6700XT ile stock ve yaptığım oc+uv ayarlarıyla fps farklarını görmek için cyberpunk ve bf2042 de aynı rotada oynayarak test yaptım bf için bot sunucu açtım oyun içi benchmarkları genelde kullanmamak lazım çok küçük farklar oluyor Hardware Unboxed da bu yüzden kullanmıyor. Rainbow six siege ise oyun içi benchmarkın güvenilir olduğu oyunlardan. Frekans: 2820mhz (Oyun içi 2720mhz oluyor karttan karta değişiyor bazıları ayarlananın 50mhz altını kullanıyor benimki 100mhz) Voltaj: 1100mv (Voltajı 1080mv yapıncada oyun içi uzun süre stabil kart ama alt tab yapınca çökme oluyor istisnasız her oyunda. Bu yüzden 1100mv bulduğum en ideal değer bu frekansta) 3 oyunda ortalama 10 fps lik artış oldu daha fazla oyun testi yaparsam bu mesaja eklerim herkesin görüntü eklemesine gerek yok kart modeli ve kullandığınız değerler yeterli. Oyun ismi yazanlar stock ayarlardaki değerler. ![]() 6700xt ile uv işine yeni giriştim radeon yazılımında şuanki hali ile bir bug var stabil olmayan ayarda çökme olunca yazılım sürekli kapanıp açılmaya başlıyor girip ayarları tekrar değiştiremiyorum pc yi yeniden başlatmak gerekiyor bu kapanıp açılma olayını düzeltirlerse bu değerlerden 2900mhz lere kadar çıkmayı düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Kasım 2022; 2:20:2 > |
Bildirim