Şimdi Ara

## Radeon HD 2900XT'nin OC'li 3DMark Skoru ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Radeon HD 2900XT'nin OC'li 3DMark Skoru ##

ATi Radeon HD 2900XT'nin hız aşırtılmış skorları da gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan ilk test sonuçlarına göre 1000MHz/1000MHz gibi saat hızlarında kart yaklaşık 16K almayı başarabiliyor. Testlerde kullanılan işlemci hakkında su an için net bir bilgi yok ama 3DMark'ın işlemci skoruna göre yüksek saat hızlarına sahip 4 çekirdekli bir işlemci olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

## Radeon HD 2900XT'nin OC'li 3DMark Skoru ##

• Güzel skor almış 16K bunu cf'si neler yapar kim bilir.Sen uyumuyormusun fxHaber için saol.
  • Bunun adı aşk olsa gerek Ati fx'i kendine getirdi sabah akşam demeden internetin derin sularında inci toplar gibi bize bilgi getiriyor,teşekkürler fx
  • Süper bir performans, kart beklediğimize değecek gibi görünüyor. Bu arada kartın fazla ısındığı gibi yorumlar vardı, sanırım bu değerler stok fanla alınmamıştır.
  • eğer gpu 1000mhz ye geliyorsa tabi hangi şartlarda getirildi tartışılır ama önceki konulardaki tartışmalar yalan oldu
  • beklemeye değecek gerçeketen...

zaten http://forum.donanimhaber.com/m_14074465/mpage_2/key_//tm.htm#14091895 buradaki başlıkta 885/2000 hızlarındaki kartın 2900xt olduğunu söylemiştim... kartın bellek hızları için üst sınır 2000mhz civarı galiba... 1000 mhz lik gpu hızı müthiş... dx10 performansını çok merak ediyorum..

bu arada sabahın 6 sında bizleri aydınlatan haber editörümüze teşekkürlerimi sunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay -- 9 Mayıs 2007; 8:49:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Süper bir performans, kart beklediğimize değecek gibi görünüyor. Bu arada kartın fazla ısındığı gibi yorumlar vardı, sanırım bu değerler stok fanla alınmamıştır.

ilk önce 100 derece dendi sonrada 82 derece die belirtildi fudzillada ... ewet büyük bi ihtimalle blog felan kullanılmıştır die düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skor güzel, 3dmark06 için optimize edilmiş bir ürünle karşı karşıyayız
  • 16K süper bi deger. birde crossfire yapılsa müthiş olur.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Skor güzel, 3dmark06 için optimize edilmiş bir ürünle karşı karşıyayız

piyasada örnek olunca o taklit etmiş olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XIII -- 9 Mayıs 2007; 9:13:31 >
  • %60 oc olan bir kartmı yani bu şimdi.....ohaaaaaaaaaaaaa
  • ne o/c ama.....
  • Artık satışa başlansada kullanıcı testlerini görsek
  • tr de satışa çıksa ilk alan ben olurum..... beklemedeyim........
  • tek kelime mükemmel. nede olsa 80nm iyi o/c alıyor.
  • bir kaç yıl sonra 45 nm ve onu mütakibende 32 nm teknolojisi gelecek...bide o kartların oc potansiyellerini hayal bile edemiyorum..düşük maliyet , ufaltılmış boyutlar , az ısı ve deli gibi oc
  • 16K skor göz dolduruyor..
    Çıktığında da cep boşaltacak

1000mhz e o/c oluyorsa beklediğimize değecek sanırım..
  • Skor güzel kart da güzel o.c potansiyelide güzel daha ne diyeyim bende bundan bitane alabilirim...
  • ATi Radeon HD 2900XT'nin 16k
    8800 ultra nın skoru neydi bu arada ortaya cıkmış testleri varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: er38

ATi Radeon HD 2900XT'nin 16k
    8800 ultra nın skoru neydi bu arada ortaya cıkmış testleri varmı?

http://forum.donanimhaber.com/m_14104073/tm.htm buyrun XFX 8800 Ultra + hızaştırılmış versiyonu 3d mark skorları
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.