Şimdi Ara

Radeon 9800 pro ve ICEQ vga fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende sapphire 9800pro var ve bunun fanını değiştirmeyi düşünüyorum.fan olarak ARCTIC COOLING VGA Silencer (ICEQ) düşünüyorum sormak istediğim bu fan kartın ustune mi takılıyor(yani eski fanını cıkaracak mıyım).eğer böyleyse garanti kapsamı kalıyor mu?acele yardım...

• Evet eski fanı cıkaracaksın...Bu ii bir secim 20dolar+kdv cıvarına bulabilrisin bu soutmayı
  • tabi çıkaracan eski fanııı... eyiii olur.garanti dışıda olmazz...bende 9800pro@xt yaparken bakır fan ve ramsink taktım ekran kartınaa
  • bendede sink war ama bakır soğutucu yoq silencer işini iyi görüyor
  • Montajda karta bir zarar vermezsen garanti dışı kalmaz sonuçta garantiye gönderirken eski fanınnı takar gönderirsin İyi bir seçim yapmışsın
  • garantiye götürüken eski fanı geri takarsın
    iyi bir seçim..
  • Bende orjinal 9800pro iceq var..
    Durup dururken fanı yandı. Bende dur dedim kendi kendime bu grafikler neden kasmaya başladı..
    Ben kartı bi elledim ellememle elimi çekmem bir oldu..
    Daha sonra üzerine bi amd fanı yapıştırdım şuan problem yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goke benim merak ettigim birsey var. vpu ısınınca dusuk performans mı gosteriyor? nasıl olur bu olay??? yani frekans aynı voltaj aynı hersey aynı sadece sıcak.. bu olayı yaşamış bir arkadaş olarak aydınlat bizi (bu arada dalga geçmiyorum ciddiyim)
  • ısı performansa etki eden ey büyük faktör.nasıl oluyo bilmiyorum ama oluyo işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

goke benim merak ettigim birsey var. vpu ısınınca dusuk performans mı gosteriyor? nasıl olur bu olay??? yani frekans aynı voltaj aynı hersey aynı sadece sıcak.. bu olayı yaşamış bir arkadaş olarak aydınlat bizi (bu arada dalga geçmiyorum ciddiyim)

valla normalden daha dandikti arada lag falan geliyodu ne oluyo dedim yaww dur bakam şuna..
    Bi baktım kart cayır cayır yanıyo.. Psu dan kabloyu çektim hemen ..( yusuf yusuf..)
    sonra söktüm
    soğumasını bekledim .. üzerine fanı silikonla yapıştırdım..
    okadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.