Şimdi Ara

radara girdimmi girmedimmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz kazanmıştık... Kameraya çekmişlerdi aracımızı. Biz de itirazda bulunduk dava açtık kanıt gösterememişler ceza iptal oldu. Ancak 8 ay falan sürmüştü gerçi tanıdık bir avukat vardı o ugraştı detaylı bilgim yok

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 21 Mayıs 2008; 23:53:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

@Numan06

Biz kazanmıştık... Kameraya çekmişlerdi aracımızı. Biz de itirazda bulunduk dava açtık kanıt gösterememişler ceza iptal oldu. Ancak 8 ay falan sürmüştü gerçi tanıdık bir avukat vardı o ugraştı detaylı bilgim yok

Saygılar...

İşte video kayıtlarını alıyorlardı şimdi videonun yanında fotoğraf alıp atıyor hafızasına delil göstermek için yaptılar zaten.... Aslında bu iş hakimin insiyatifine kalmış bir durum bazen hakim sinir oluyor iptal ediyor sepetliyor bazense iptal etmiyor... Eğer zaman varsa vakit varsa biraz kafaya taktıysan itiraz edeceksin. Geçen gün adamın birisi radardan geçmiş makbuzu teslim almış üstüne birde iptal ettirdi. Buda emsal teşkil ediyormuş hukukta sanırım hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir.. Gazetelere falan çıktı ele tebliği edilen ceza iptal edilebiliyor diye...

Uğraşamam diyorsan ödeyeceksin bende 9 yıla yakındır ehliyet var şükürler olsun hiç ceza yemedim Amerika'dada Türkiyede kuralları salladığım yerlerde oldu ama mantıki izahını yaptım. Peder de hızlı gidiyor yiyor tamam diyor sürdüm ödüyor.

• İptal ettiren adam hakimin tanıdığıdır kesin

En güzeli Türkiye'de ceza yemektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

İptal ettiren adam hakimin tanıdığıdır kesin

En güzeli Türkiye'de ceza yemektir

Yani bilemiyorum burası Türkiye olabilirde...

Beni bir kere telefon ile yakaladı kızılay göbekte bir milletvekili ile konuşuyordum iş gereği telefonda anlattım dedim "kırmızı ışıktayım diye açtım" "yüzünede kapatamadım zaten sağa yanaşıyordum" dedim ki gerçektende YKM önüne yanışıyordum. Özür diledim ama isterseniz yazın fark etmez dedim yazmadı tamam dedi evrakları verdi. Bir kere kırmızı ışıkta geçtim diye aldı ondada ambulans karşı şeritteymiş ben arkamda sandım kırmızıda geçtim sağa yanaştım yaya yolunun üstünde durdum oradada anlattım biraz ileri al dedi sonra gitti ışık yeşil olunca bastım geçtim.

Birde Birleşik Devletlerde highway polisi durdurdu bende şu eski silveradolardan vardı pick-up başka bir pick-up konusunda sorun varmış izin istediler arabayı aramak için bende buyrun dedim aradılar birşey yok serbest bıraktılar

Onun haricindede zaten kurallara elimden geldiğince rivayet ediyorum polisin işide zor hangisiyle uğraşsın kızılaya giriyorsun 30 dakikada bunalıyorum trafikten sağdan soldan dolanarak kurtulmaya çalışıyorum o adamlar tüm gün orada insan kanser olur...

• bugun izmir-denizli arası benim şeridimde 4 radar vardı hepsinden yırttık sagolsun karsıdan gelenler uyardılar
  • Denizli yolunda geçen sene bir radar cezası yemiştim hala sinir olurum deyusun birine uydum bastım falan kapıştık o ilginçtir s... oldu gitti beni durdurdular ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.