Şimdi Ara

RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
900
Cevap
7
Favori
284.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde seyahaet ettiğim istanbul izmir arasında sürekli yandex açık seyahat ediyorum. radar gördüğüm zaman etiketleyip benden sonrakileri ve karşımdakileri uyarıyorum. uygulamada radar ibaresini görüp yavaşladığımda çok olmuştur. bence herkes kullanmalı.
  • Eve gelen cezadan :D
  • Ankarada radarları 82leri mobeseleri ezberledim. Sorun olmuyor. Temkinliyim. Ama bildiğim şehirlerde kurala mecbur uymak zorundayım. Acelem olduğundan bir kez yüksek radar cezası yedim uzun yolda. O kadar. Allah korusun hepimizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz anladığınızda zaten cezayı yemiş oluyorsunuz arkadaşlar radar kamerası 1900 mt den yakalayabiliyor .... en temizi navigasyona gitmek ve bazı modeller hız tahtitlerini veriyor yerine göre .... ve çok yanilmiyor. ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu 10 yillik maşallah

• ist-antalya yapıcam bu yaz, radar yemeden gideriz inş
  • doğru söylemiş birisi uzaktan yakalıyor diye.. yanında yavaşlayan tipler var bide :D

• Arkadaslar gece otobanda radara rastlayaniniz oldu mu hic ? Otobandaki radarlar sabit mi oluyor yoksa seyir halinde mi bilginiz var mi ? Bahsettigim istikamet aydin - izmir otobani

• Gezici oluyor, hyundai accent aracları vardı görmüştüm

• Hız limitlerine, trafik kurallarına tamamen uyuyorum. Kafam rahat oluyor. Radar cezası gelecek mi vb dertlere de girmiyorum. Ha gitçeğim yere belki 1 saat geç gidiyorum ama güvenli gidiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: TahliyeBorusu

Hız limitlerine, trafik kurallarına tamamen uyuyorum. Kafam rahat oluyor. Radar cezası gelecek mi vb dertlere de girmiyorum. Ha gitçeğim yere belki 1 saat geç gidiyorum ama güvenli gidiyorum..

Bölünmüş yolda 100 le gidiyorsunuz meskun mahal diye 50 ye düşüyor sınır. 50 ye düşüyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

VALLAHİ NE OTOBANDA 120 İLE GİDİLİYO NEDE OTOYOLDA 90 LA GİDİLİYO, HEPİMİZ (EN AZINDAN BEN) NE OTOBANDA 150-160 IN ALTINA İNEBİLİYORUM NE DE OTOYOLDA 130 DAN AŞAĞIYA İNEBİLİYORUM; YOL BİTMİYOR 90" LA,

yurt dışında radarlar kara noktalara yani en çok kaza yaşanan viraj gibi yerlerde uygulanıyor ki sürücüler burada hızlarını azaltsınlar ve kazalar yaşanmasın. bizimkiler de en olmadık en düzlük yerlerde kuruluyor ki ceza yazılsın yada bildiğin gibi bütçe kapansın kota doldurulsun. en çok zoruma giden yer ise yokuş aşağı kurulanı, sen 500km 90"ı geçme sonra yakuş aşağı araba peygamberde 130"u bulsun, sonrada ye cezayı,

BENİM BİLDİĞİM RADAR OLDUĞU ZAMAN MECBURİ RADAR İŞARETİ OLMASI VE 5 KM İÇİNDE RADAR OLMA ŞARTI TABİ SABİT TABELALARDA HER ZAMAN RADAR OLMUYOR. PORTATİF RADAR TABELASI VARSA İŞTE O ZAMAN KESİN RADAR OLUYOR HASTA DA TAŞIYOR OLSAN HEMEN 90 A DÜŞECEKSİN.

SİZ NASIL ANLIYORSUNUZ YOLDA RADAR OLDUĞUNU?

RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ

Torbalı yolu değil mi bu? Hayatımda 1 defa ceza yedim. O da burada.

• Eve ceza geldiginde anlarsiniz

Bu bayram kac tane hiz kamerasindan ve radardan gectim bilmiyorum. Artik saymayi biraktim. Gecen seneden hatirladigim bi radar vardi mesela corumda. Yine vardir diye yavasladim millet basti gecti viraji donunce hop radar. Zaten corumun ici de radar doluydu. Bolu dan sonra otobanda 3 taneydi sanirim. soteye yatmis polis otosu vardi radar olarak.

Eskisehir yolu uzerinde hiz koridoru gibi bir sistem yapmislar. Oyle kameranin altindan gecince kurtulamiyorsun. Aracin plakasi yukaridaki tabelada yaziyor. Ornegin 34xyz34 son 50 km dir ortalama hiziniz 112 gibi. Ceza yememek isteyen kurala uymali yani. Ancak 50 de cok az degil mi be arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: TahliyeBorusu

Hız limitlerine, trafik kurallarına tamamen uyuyorum. Kafam rahat oluyor. Radar cezası gelecek mi vb dertlere de girmiyorum. Ha gitçeğim yere belki 1 saat geç gidiyorum ama güvenli gidiyorum..

Bölünmüş yolda 100 le gidiyorsunuz meskun mahal diye 50 ye düşüyor sınır. 50 ye düşüyor musunuz?

Genellikle düşüyorum. Zaten kullandığım araç hız yapmaya müsait değil. Ayrıca varsın geç gideyim gideceğim yere, ne gerek var ki kuralları ihlal etmeye... Zamanında ailecek büyük bir kaza yaşadığımızdan artık tutumum böyle.
  • Yandex deki radar olayi guzel ama tek hamleyle uyariyi silebiliyorsunuz. Polisler de siliyor o yuzden

• Hocam bunun cihazları oluyor şuan 15 20 dolar arasında alsak ne olur çalışırmı acaba bazı türk müşteriler çalışıyor demiş

• 15-20 dolar mı.. Ya hocam bırak ne 15-20 doları
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    evet hocam 10 dolarada var 19 dolarada daha pahalısı yok
  • Şaka mı yapıyorsun hocam. 20 dolarlık cihazı araca tak bakalım 2 km öteden anlarlar o cihazın sende takılı olduğunu
  • -Vicdanlı şoförlerin karşıdan selektör yapmaları,

-Yerel plakalı araçların aniden kuzu gibi gitmeye başlayıp tek şerit olmaları.

Bu ikisi genelde yolun ucunun kötü bir yere çıkabileceğini göstermektedir.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.