Şimdi Ara

Racing motor binmek nasıl hissetiriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 yıldır 110cc scooter kullanıyorum A2 ehliyetim var. Kısa bir MT-07 kullandim çok agresif ve dengesiz geldi. Sürdüm ama tetenek kullandım biraz sevkimi düşürdü. Peki racing motor kullanmak nasıl hissettiriyor? Geçen gün bir racing üzerine oturdum o gövdesi heybeti korkuttu. Korkmam normal mi? Normalde düşük CC lerde korkmayıp cesur kullanan ben, yüksek CC lerde korkar oldum. Bu normal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süper sport modeller 600 ve üstü eğitimsiz binilecek araclar değil,Ağır ve sürüş kabiliyeti açısından manevra yapmaya uygun değiller.Gozunuzu korkutmak istemem ama çok uzun yıllar motosiklet sürmüş birisi olarak söylüyorum.Kime dikkat edin bak kardeşim bu scooter değil,durmaz dönmez dediysem ,çoğu insanın paramparça vücutlarını görmuslugum vardır.
    Mutlaka Honda 1 2 3 sürüş eğitimi alin,kendinizi dusunmuyorsaniz ailenizi düşünün.
    Scooterdan sonra 250 mümkünse 500 600 şeklinde ilerlemek mantıklı olur.
    Artık bu ülkede motosiklet sürmek için küçük bir servet ödemeniz lazim.
    Bir tulum 20 bin
    Kask 10bin
    Eldiven vs derken 50 binliralik ayrı bir masraf olacaktır.
    Ha yok ben gözlüğü takacağım ss süreceğim derseniz, ya kel kalırsınız yada kör olursunuz.
    Allah sabir versin .Motosiklete attığınız 200 liralık benzinin 1 saat sonra bittiğini görünce tekrar bu isteğinizi sorgulamalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R-25 kullan aynı hissiyatı daha az riskle yaşayabilirsin.

• skutırdan sonra mt07 biraz tehlikeli olmuş. piyasadaki mt07lerin çoğu kazalıdır. bilmeyen adamı öldürür.

racing motor konusuna gelince, frene bassan durmaz, döneyim desen dönmez.

bence naked bak kendine.

örn: pulsar 200, ktm duke 200 gibi. 200 cc olduğuna bakma. 25 beygir hafif makineler bunlar. çok kolay bir şekilde 100-120 km/h hızlara çıkıyorlar.

• benim öğretmenim 150ccden sonra mt07 almıştı sıfır km,o zamanlar 35bin tl falandı

• Yukarıda bir arkadaş r25 ile aynı hissiyatı yaşarsın demiş ama alakası yok. Onlar racing motor yavrusudur. 4 silindir ve en az 600cc bir makineye ilk bindiğin zamanlar korkman normal.

• Hocam nasıl yatıyor o motorlar öyle de, düşmüyor pilotlar ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam vazgeç bundan bağırsağınla heri fırçalarsın ilk 200 cc vitesli motorlardan başla ki yeterince sürüş tecrüben varsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.