Şimdi Ara

RACING 250CC&600 cc TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önce selam,racing tarzı motor alacağım şehir içi,üniversite öğrencisiyim ve bir işte çalışıyorum bende okul iş ev spor arası onca dolmuş parası ve zaman kaybını motor alarak kapatmak istiyorum,ama racing tarzı düşünüyorum amacım yüksek hız falan değil ama görüntüsü hoşuma gidiyor vede tarzı,5-6 bin veya 9-10 binlik birşeyler alcağım.Uzun araştırmalar sonucu hyosung gt250r karar verdim 2.el 5-6 bin lira civarında,genelde 15.000-20.000 km de 2004-2006 modelleri var bu fiyata yalnız alırsam 2-3 yıl motoru değiştiremeyeceğim için 250 cc de kalacağım o yüzden almışken 2.el 2001 model yamaha yzf r1 42.000 km 600cc mi alsam diyorum veya r6 veya honda cbr rr veya f falan olabilir fikirlernizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avarelveco -- 16 Mart 2012; 18:51:54 >

• Dalga geçiyorsun demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Dalga geçiyorsun demi?

ilk kez binmeyeceğim başlangıç için sormuyorum sadece maddi açıdan mantıklı olan hangisi diye soruyorum tek merak ettiğim 12 yıllık 600 lük motor mu 4-5 yıllık 250 lik mi alsam ona karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avarelveco -- 16 Mart 2012; 21:19:39 >
  • 12 yıllık motor alınırmı kardeşim..kim bilir kim nasıl kullanmış canını çıkarmıştır, bi tarafı arıza yapsa altından kalkamzsın,

bide öğrenciyim diyosun,hangi parçasını nerde kaç paraya bulacan,parça fiyatlarından haberin varmı?

yamaha r1 sol ayna 345 tl..sağ grenaj takımı 1230 tl.

ayrıca r1 dediğin motor 8 litre yakar 100 km de...oldukça zengin bi öğrenci olman lazım..yada babanın benzin istasyonu falan olmalı.

250 lik bilindik bi marka al,hem az yakar hem parçası uygundur..

Şaka yaptığınıda varsayarsak yukardaki yazdıklarımı ciddiye alma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 17 Mart 2012; 12:20:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.