Şimdi Ara

Race - The WTCC Game oyunu yükledim ama bir sorun çıktı bakar mısınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde de hata görülüyor arkadaşlar anlamadım crack hatası falan değil ilk defa karşılaşıyorum ve herhangi bir bilgim yok eğer ki bilen varsa yardımlarını bekliyorum
    iyi forumlar...

Race - The WTCC Game  oyunu yükledim ama bir sorun çıktı bakar mısınız ?

resim genelde bozuluyor bu yüzde linkten bakabilirsiniz resme şimdiden teşekkürler

http://img80.imageshack.us/img80/9066/ads305zwx0.jpg

• Bu oyun sadece steam server lar üzerinden oynanıyor..(crack inden bahsetmiyorum) yani kutulu orojinal oyun bile alsan steam server ı kuruyor pc ye oradan launch ederek oyuna giriyorsun..Steam server ve internet bağlantın yoksa oyun oynayamıyosun ne yazık ki..Şimdi sende de steam ile ilgili bir sorun vermiş sanırım..Benimde aldığım ilk crack oyunda buna benzer bir hata veriyordu ve oyunda çokca sorun vardı..(çekiş kontrol çalışmıyordu ve frame atlama sorunu vardı oyunda) Bende yarış hastası bir adam olarak dayanamayıp steam server üzerinden oyunu aldım ve download edip kurdum..Yazdığım sorunlar ortadan kalktı..Oyunu aldığın yerden bir değiştir istersen donanım ile ilgili olacağını sanmıyorum..Bu arada duvar kağıdın çok güzel nereden buldun...Yada bana gönderir misin...teşekkürler..
  • oyunu indirdim almadım
  • Benim elimdeli versiyonda steam ile ilgili hiçbir alakam yok oyun çatır çatır çalışıyor walla.
  • nasıl çalıştırdığı söyle diyecektim ama gerek kalmadı arkadaşın sayesinde sildim oyunu
  • Sil gitsin GTR 2 varken oynanmaz zaten bu oyun.
  • peki benim 9250 256 mb ile 512 ram 3,0 işlemci ile gtr iki nasıl oynayabilirim iyi oynar mıyım ?

toca driver 3'ü high 1024 en ufak kasılma olmadan teklemeden oynuyordum gtr2'de iyi oynar mıyım

bide toca kadar zevkli ve gerçekci grafikere sahip mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 16 Aralık 2006; 20:30:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    watch dogs ilginç bi durum =)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grafikleri açıp açmamana bağlı..Tamamen açarsan büyük ihtimal kasar ama düşük ayarlarda oynarsın...Bu arada WTCC toca dan çok daha ii bir oyun..GTR2 ve RACE in yanında toca arcade kaldı....:))..
  • GTR 2 Toca 3 den iyi bir oyun desen katılabilirdim ama RACE kesinlikle Toca 3 den iyi olamaz çünkü bir GTR mod'u gibi bir oyun olmuş.
  • yani boşa indirmişim çalışsada çalışmasada

gtr 2 bir kurcalayalım bakalım

sağolasınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.