Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldiertr

arkadaşlar bende oyunun sonuna no virtual yazarak çalıstırıyorum venom arkadaşımızın verdiği patchi yaptıktan sonra oyun hata veriyor bir hata ile karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor ama orjinal dosyaları koyunca açılıyor yardımlarınızı bekliyorum(bende oyun c\program files\team JPn\grid in içinde acaba bunda bi problem olur mu netten indirdim çünkü)

cevap bekliyorum arkadaşlar venom arkadaşım özellikle senden?
  • 1.1 patch den sonra flashbacklerde mavi-kırmızı dengesi kaydı lemans(prototip olanı) pistinde, 1.0 da sorun yoktu...
  • oyunun v1.1 update'ini yüklesem bu modlar çalışır mı?
  • Okanım bizim aracın fren lambaları niçin yanmıyor mod1.1 den sonra diğer araçlarda bir sorun yok fakat bizim aracınki yanmıyor ilerde polis fln çevirmesin bizi bi ayar çek istersen
  • yarbayım,emeklerin için teşekkürler. ben de direksiyonla uğraşıyorum,ilk taktığımda görmedi,bakalım nasıl olacak...
  • Direksiyon kodum logitech 963339 ,malesef ama malesef direksiyon çalışmıyo ne yapacaz yarbayım. :( Diğer rütbeli arkadaşlar da her zamanki gibi yardımlarını esirgemesinler lütfen.

Not: uyducular bilir,önce multiler,ardından tpsler şimdi de polsatlar gitti. bi de direksiyon çalışmıyo,hayatın bi anlamı kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim_ecz -- 18 Haziran 2008; 21:13:21 >
  • abi verdiğin rapidshare linki kırık.
    bu arada patch'i indirmemiz zorunlu mu çünkü kotalıyımda ben
    Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrim_ecz

Direksiyon kodum logitech 963339 ,malesef ama malesef direksiyon çalışmıyo ne yapacaz yarbayım. :( Diğer rütbeli arkadaşlar da her zamanki gibi yardımlarını esirgemesinler lütfen.

Not: uyducular bilir,önce multiler,ardından tpsler şimdi de polsatlar gitti. bi de direksiyon çalışmıyo,hayatın bi anlamı kalmadı.

nasıl çalışmaz ya,benim 98 sidewinder çalıştı da :)

kontrol ayarlarından sağ a kayıp custom a gelin,ordan tuşları direksiyona göre ayarlamayı deneyin..sol altta yönergeleri yazıyor zaten.
    ?

bu arada venom,teşekkürler paylaşım için.bloomfix i kullanıyorum,sayende o sarı tondan kurtulduk :)

• bende joystick var
    bu oyunu rahat oynayabilirmiyim joystickle?
  • arkadaşlar lütfen acil yardım kafayı yiyecem bu oyun yüzünden.. oyunu aldım kurdum fakat oyuna girmek istediğimde kumsaati çıkıyor fakat oyun açmıyor... ne yaptıysam olmadı. openal yüklü olmasına rağmen tekrar yükledim genede açmadı.. en son sistemime format attım sırf bu oyun için ve formattan sonra düzeldi.. fakat bilgisayarımı kapatıp açtıktan sonra o eski sorun tekrar etti.. oyuna çift tıklıyorum kum saati çıkıyor fakat hiç bir işlem yapmıyor.. v1.1 i yükledim olmadı.. openal in neredeyse bütün sürümlerini yükledim ama genede açılmadı.. ekran kartımın sürücüsü son sürüm.. eski sürümleri denedim gene olmadı...sistemimde virüs felanda yok.. kaspersky 2009 yüklü ve databesi güncel..daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun yoksa bilgisayarı kırıp cdyi de yiyeceğim.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sistemim
    CD E6750 2.8GHZ
    Zotac 8800GT
    2GB DDR2 800 ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaeRo01 -- 19 Haziran 2008; 4:27:24 >

• Simgesine sağa tıkla,özellikler de orada hedef vardır sonuna bir boşluk bırakıp -novirtual yaz tamam de çık.Şimdi olması lazım.Olmadı kaspersky'ı sil bir daha yükle...
  • Denizza teğmenim, customa geçmek için çok uğraştım olmadı oyunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyim.Peki sen direksiyonu takar takmaz mı tanıdı yoksa sen de custom dan mı tanımladın? Saygılar-selamlar. tabi bu arada gamepad de çalışmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim_ecz -- 19 Haziran 2008; 11:24:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Simgesine sağa tıkla,özellikler de orada hedef vardır sonuna bir boşluk bırakıp -novirtual yaz tamam de çık.Şimdi olması lazım.Olmadı kaspersky'ı sil bir daha yükle...

baba allah razı olsun.. bir bilgisayarın hayatını kurtardın :D bumudur olay yani? bukadar basitmiydi? kaspersky kurduktan sonra olmuştu.... neden oluyor beni biraz aydınlatırsan sevinirim :D.. tekrar teşekkür ederim yardımın için
  • denedim customda yapılan ayarlarla ne gamepad ne de direksiyon çalıştı,bilgilerinize.
  • patch'in readme'sinden alıntıdır . direksiyon için deniyorum

PC Specific Changes

General
    • Added support for Xinput wheel and Logitech Rumblepad 2, including default action map configurations.
    • Adding ability to use H-pattern shifter in custom configuration by allowing configuration of gears 1 to 6 and reverse. Same for boost.
    • Fix for missing Force feedback on Vista.
    • Added the ability to override the controller type, so that if the game fails to auto-detect it, users can specify it themselves.
    o Symptoms of the game failing to detect the appropriate controller type are:
    ? On a pad, handling is too twitchy, appears to steer “lock-to-lock”.
    ? On a wheel, the input lags and the linearity slider doesn’t appear to have an effect.
    o To override controller type, find the hardware_settings_config.xml that is generated when the game is run (should be in My ******Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings) and change the line that reads <input device_type="auto" /> to either <input device_type="pad” /> or <input device_type="wheel" /> as appropriate for your controller.• Changing microcode optimisation level for NVIDIA 7xxx series graphics cards to reduce a pause when using each shader for the first time.• Adding support for triple head displays.
    • Graphical corruption fix when using multiple GPU’s.
    • Network chat text made less obtrusive.
    • Numerous on-going compatibility fixes.
    • Improvements to shadows for certain resolutions/aspect ratios.
    • Profiles are now flushed to disk when they are written to reduce the chance of them being corrupted if the PC dies.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim_ecz -- 19 Haziran 2008; 20:31:59 >

• Başardım arkadaşlar. Yalnız venom yarbayım tarifine göre de yapsam direksiyon aşırı hassas,bu konuda ne yapabiliriz,bilen biri var mı,direksiyon istediğim gibi (yani günlük hayatta bindiğimiz araba gibi değil halen) ,vura vura kafa kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaeRo01

quote:

Simgesine sağa tıkla,özellikler de orada hedef vardır sonuna bir boşluk bırakıp -novirtual yaz tamam de çık.Şimdi olması lazım.Olmadı kaspersky'ı sil bir daha yükle...

baba allah razı olsun.. bir bilgisayarın hayatını kurtardın :D bumudur olay yani? bukadar basitmiydi? kaspersky kurduktan sonra olmuştu.... neden oluyor beni biraz aydınlatırsan sevinirim :D.. tekrar teşekkür ederim yardımın için

Hocam daha önce codemasters'ın Dirt oyunun da da aynı sorun vardı.Nedenini ben de tam bilmiyorum fakat şöyle birşeye ulaştım vikide;

Computer technology
    Early motivations for applying 'virtual' to computers were sharing of actual devices by many users and coordination of multiple processes, as seen with the successful use of the virtual machine approach.

Internet and communication technology fostered de-coupling of space where events happen, and storage technologies facilitate de-coupling of time between a message being sent and received. These technologies build the environment for virtual work in teams, with members who may never meet each other in person. Communicating by telephone and e-mail, with work products shared electronically, virtual teams produce results without being co-located.

Similarly, a virtual world is a type of habitation founded upon web technology that allows interactions for pursuits, such as economy and real estate.

Sanırım bu oyunlarda internette online filan oynuyorsun,ondan sonra derecelerin siteye gidiyor ya(Oyunun kendi sitesi codemasters)kaspersky biraz kıl bir antivir olduğu için bunu tehlikeli olarak algılıyor.Bizde novirtual yazınca no(hayır,değil)virtual(sanal);sanal değil anlamı çıkıyoryani kaspersky bunu taramıyor ya da tehlikeli olarak algılamıyor...Yani kısaca oyunu tamamen paylaşıma kapatıyorsun..

Bu arada verdiğim sözü tutayım;
    Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Düzenleme:Arkadşlar resimler 1440*900'de çekildiği için bozulmuş kusura bakmayın yeni farkettim,fraps konusunda yeniyim biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 19 Haziran 2008; 22:33:35 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XaeRo01

quote:

Hocam daha önce codemasters'ın Dirt oyunun da da aynı sorun vardı.Nedenini ben de tam bilmiyorum fakat şöyle birşeye ulaştım vikide;

Computer technology
    Early motivations for applying 'virtual' to computers were sharing of actual devices by many users and coordination of multiple processes, as seen with the successful use of the virtual machine approach.

Internet and communication technology fostered de-coupling of space where events happen, and storage technologies facilitate de-coupling of time between a message being sent and received. These technologies build the environment for virtual work in teams, with members who may never meet each other in person. Communicating by telephone and e-mail, with work products shared electronically, virtual teams produce results without being co-located.

Similarly, a virtual world is a type of habitation founded upon web technology that allows interactions for pursuits, such as economy and real estate.

Sanırım bu oyunlarda internette online filan oynuyorsun,ondan sonra derecelerin siteye gidiyor ya(Oyunun kendi sitesi codemasters)kaspersky biraz kıl bir antivir olduğu için bunu tehlikeli olarak algılıyor.Bizde novirtual yazınca no(hayır,değil)virtual(sanal);sanal değil anlamı çıkıyoryani kaspersky bunu taramıyor ya da tehlikeli olarak algılamıyor...Yani kısaca oyunu tamamen paylaşıma kapatıyorsun..

cevabın ve yardımların için teşekkür ederim..çok çok saol

• quote:

Orjinalden alıntı: devrim_ecz

Başardım arkadaşlar. Yalnız venom yarbayım tarifine göre de yapsam direksiyon aşırı hassas,bu konuda ne yapabiliriz,bilen biri var mı,direksiyon istediğim gibi (yani günlük hayatta bindiğimiz araba gibi değil halen) ,vura vura kafa kalmadı

Ayarları kurcala ilk mesajda ne anlama geldikleri yazıyor...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.