Şimdi Ara

Race Driver Grid Ayar Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun içinden ya da grid launcher denilen program yardımıylada olsa kesinlikle ayarları değiştiremiyorum ayarları yapıp onayladıktan sonra oyun tekrar başlatıyor kendini ama yeniden başladığında oyun hiç bir değişiklik olmuyor herhangi bir tavsiye ve öneriniz var mı acaba ?



  • İşletim sisteminiz ve pc sistem özellikleriniz nedir? Oyun orjinal midir?
  • kardeşim oyunun sistem özellikleriyle veya orjinal olmasıyla pek ilgisi yok bu sorunun...Gridde bendede yapmıştı...yeniden başlattığında oyunun ayarları kaydetmesi lazım halbuki...tamamen biraz tuşlara basmak,yani kaydetmekle alakalı...oyunda mutlaka işaretli bir kutucuk olmalı..orayı işaretlersen oyun kaydedebilir...olmazsa ayarları yap,bilgisayarını yeniden başlatmayı dene,belki bu sefer kaydeder diye düşünüyorum..kolay gelsin..oyun eğer kasma felan yapmıyosa sistem veya orjinal olmasıyla alakası yoktur..bir kez daha kolay gelsin...
  • Kardeşim yanlış anlama amacım seni tenkit etmek değil. Baştan söyleyeyim bunu.

    Gerek codemasters'ın kendi forumlarında, gerekse bir sürü Türkçe ve yabancı forumlarda bu oyunun 64 bit işletim sistemleri, çoklu çekirdekli işlemciler, korsan oyunun çalışmaması, yasal/yasal olmayan patchler ve sorunları ile ilgili yüzlerce başlık açılmış durumda. Ben 1 aydan fazladır araştırma yapıyorum bu konuda. Hatta en son bu forumda açtım bu konuyu ve sorunu çözdük.

    http://forum.donanimhaber.com/m_46477853/tm.htm

    Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer hesabı, baştan sorayım ki oyunun yüklü olduğu sistemi; ona göre bir çözüm bulalım. Maksatım olaya hızlı ve etkin müdahalede bulunmak. Yoksa bu iş "o öyle olmaz, o şudur, o budur" şeklinde kısa ve savuşturucu cevaplarla olmaz.

    Arkadaşımız yazsın sistemini ve sorununu tam olarak. Çaresini bulalım.




  • yok zaten arkadaşın oyunu için konuştum..çünkü aynı sorun bendede oldu...bilmiyorum öle çözmüştüm,dile getirdiklerimle....dediğim gibi bu sorunun çözümü pek sisteml alakalı görmedim sadece...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.