Şimdi Ara

Race 07: Official WTCC Game (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
29.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumunuz ne?? race wtcc ye göre nasıl??
    Intel i7 10700F --- ASUS B460M-A --- Gainward 3060ti Ghost --- Team Group Vulcan Z 2x8gb DDR4 3000mhz --- MSI MAG FORGE 100R --- Zalman ZM600-TXII --- XPG Spectrix S40G 512GB --- iPhone 13 Pro --- iPad A16 --- Xbox Series S --- Moza R5 --- Sony WX80
  • ben pek bir fark göremedim ama full sürümü beklemek lazım
    ilginç bir problem var sanırım sürücülerden son sürücüleri kullanıyorum
    bazen fps 1-2 lere düşüyor alt tab yapınca düzeliyor bazen göstergeler gidiyor
  • Grafiklerde çok bir değişiklik yok gibi..Ama demoda da yazdığı gibi demo sürüm son sürümü yansıtmaz..O yüzden birçok kısıntı var gibi geldi bana oyunda..Mesela pit ekibi yok ..Eski oyunu oynayanlar bilir renkler biraz mat idi..Bu oyunca renkler maşallah cap canlı..Hele yeni arabalar falan da gelince ortalık epey bir renklenecek..Grafiklere gelince tabiki bioshock ile falan yarışamaz ama ben yarış oyununda grafikten çok sürüş dinamiklerine bakarım ne kadar gerçekçi ise o kadar güzeldir oyun...WTCC avrupa da gittikçe yıldızı yükselen bir seri olmaya başladı..Ne yazıkki İstanbul Park da da 2006 sezonunda bir ayağı yapılan bu seri bu sene yok..(Zaten bir tek F1 var ne yazıkki)...Bu seride yarışları sevenler için biçilmiş kaftan..İnsan Nascar WTCC gibi offical seri oyunlarını gördümü ister istemez F1 de istiyor ama arkadaşın dediği gibi bu oyunu hakları başka bir firmada ve o firmada PS konsoluna oyunlar yapıyor...Sırf bu yüzden PS3 almayı düşünüyorum walla..

• Bir kaç SS den benden..İmzamdaki sistemde herşey full 1680*1050 de 40 dan aşşağıya pek düşmedi..Gayet akıcı oyun..Ama ilginç bir şekilde araç dışı kameraya çıktınız mı 45 fps de bile takılmalar oluyor zorla simulasyon yaptıracaklar adama yani..:)

http://img453.imageshack.us/my.php?image=racedemosteam2007090901vb2.jpg
    http://img209.imageshack.us/my.php?image=racedemosteam2007090901by7.jpg
    http://img209.imageshack.us/my.php?image=racedemosteam2007090901za5.jpg

• Grafikler yeterli değil. Beğenmedim.

Orjinalden alıntı: emrEvo8

Grafikler yeterli değil. Beğenmedim.

Kardes daha ne kadar grafik istiyorsun. daha da artırırlarsa kimse oynayamaz

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Eğer F1 oynamak istiyorsanız rFactor alın. Mükemmle F1 modları var ve dünyanın her yerinden bir çok serinin modları da.
  • colin dirt motoruyla race driver one gelecek onda iyi grafik görürüz

Orjinalden alıntı: venomtrk

colin dirt motoruyla race driver one gelecek onda iyi grafik görürüz

evet grafikler onda çok güzel olucak gibi gözüküyor sslerden ancak umarım dirt kadar yüksek sistem istemez.
    -Asfalt ta yansıma yok ve kötü gözüküyor
    -sürüş yine çok güzel
  • rfactor oyunu güzel evet..modları özellikle epey bir açıyor insanı..:) Race in grafiklerine gelince...OK.Colin mcrea dirt in grafiklerini gördük 8800 ekran kartlarından başkası zorlanıyor..Böyle oyun yapmaktansa bence RACE çok daha iyi bir seçim..Grafik her zaman herşey demek değildir arkadaşlar..Oynanabilirlik diyede bir kavram biliyorsunuz herhalde..Bu oyunlarda özellikle online de süper çekişmeli eğlenceli yarışlar çıkıyor ortaya yemişim grafiği..

Orjinalden alıntı: msw

Bu daha demo hemen yerlere vurmayın hele bi full u çıksın

aynen katılıyorum..eleştirmek için biraz erken..

Grafikler rezalet hocam tam sürümü çıksa ne değişecek ki? Bu devirde bu grafikler ile iş yapamaz bu oyun oynanabilirliği yüksek olsa bile.

Feel True Power

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Grafikler rezalet hocam tam sürümü çıksa ne değişecek ki? Bu devirde bu grafikler ile iş yapamaz bu oyun oynanabilirliği yüksek olsa bile.

Grafik böyle kalırsa tabi iş yapmaz . Şimdi yorum yapmak için erken bence

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Grafik böyle kalırsa tabi iş yapmaz . Şimdi yorum yapmak için erken bence

Erken değil oyunun ne olacaği şimdiden belli, tam sürümde grafiklerin değişeceğini mi sanıyorsun?

Feel True Power

• current-gen oyun motorlarıyla herhalde oyun geliştiricileri oyunları bir yere kadar yapıyor ki bilgisayarlar çok kasmasın diye ama firmaların next-gen motorlu oyunlara geçmesi herhalde 1 yılı bulacak,mesela fifa 08 motoru geçen seneden hiç farklı değil current-genle bir yere kadar , oyunların next-gene geçmesi taraftarım ama sırf konsollar var diyede pc yi es geçiyolar next-gen konusunda, şu crysis bir çıksada oyunlarda yeni çağı başlatsa, motor sporlarındada colin mcrae dirt ten sonra yeni tarz grafikler görmek istiyoruz. Pek tabi oyunun oynanabilirliği güzel simulasyona yakışır bir oyun ama herşeyi max settings yapsamda ne kadar kasmasada iyi grafik yok oyunda.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.