Şimdi Ara

Raccoon Police Department 2016 - (Yeni Nesil RPD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resident Evil oyunlarındaki RPD için alternatif bir çalışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 16 Şubat 2021; 4:49:36 >

• yapma arkadaşım kendine sakla görür görmez gerildim şaka bir yana güzel olmuş ellerine sağlık hocam
  • Hocam güzel bir çalışma olmuş. Anılarımızı tazeledin, eline sağlık.
  • Gecenin 2'sinde Resident Evil 2 oynarken polis merkezinde tüm odaları temizlemiştim. Ama oyunda takılıp ne yapacağımı bulamamıştım. Bütün odalara ve koridorlara girdiğime emindim. Artık boş boş aynı odaları ve koridorları ikinci, üçüncü kez dolaşıyordum. Gece vakti sadece Leon'un ayak sesleri geliyordu koşarken tak tak tak diye. Meğer şu aşağıdaki resimde soldaki kapının ardındaki koridora ikinci rubyi almak için girmemişim. Her yere girdiğime emin olduğum için de rahatlamış ve dalmış bir şekilde koşturuyordum. Koridora girmemle dışardan zombi kollarının uzanıp vvööööeeeee demesiyle öyle bir sıçradım ki, bir daha hiç bir oyunda öyle korkmamışımdır.

Raccoon Police Department 2016 - (Yeni Nesil RPD)

• Ne günlerdi ya iyiki o dönemleri,kara kutulari,sega mega drive lari,atari salonlarinin o ruhunu solumușum.O günler bir baskaydi hele ps1 dönemi efsaneydi.Resident Evil 3 ü bitirene kadar canimiz çıkmıștı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Resident Evil 2 Remake yapim asamasinda kardes haberin yok galiba.Capcom duyuru yapti.
  • Cidden Remake 2 geliyor. Hatta oyunu yapan bagımsız bir ekip vardı. Onlarınki iptal oldu. Capcom devraldı bayrağı. Darısı 3. Oyunun başına. Nesil kaliteli oyun görsün az.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir o kadar içimizi karartan ama serinin 3. oyuna kadar efsane olduğu gerçeğini değiştirmeyen RPD'nin o eşsiz tema müziği...

Bir zaman makinesi olsa ve o eski yılları tekrar yaşayabilsek keşke... Lanet olsun 2000'li yıllara... Hala 90'larda takılıyım...

• Hocam eline sağlık, insanın içi bir hoş oluyor.
  • Gerçekten güzel olmuş

• Güzel çalışma. Bu tip şeylerle uğraşmak güzel bi hobi, bende 3d araba dizaynları yapıyordum bi dönem. Keşke okullarda böyle programların temel eğitimleri verilse,kurslar çoğalsa çocuklar ve gençler tüketim kölesi olmak yerine bir şeyler üretmeyi, icat etmeyi öğrense,hayal güçleri gelişse falan ama nerde.
  • Sağolun arkadaşlar RPD'nin her oyuncunun gözünde ayrı bir yere sahip olduğunu biliyordum. Unutulmaz mekan.
  • Biz daha paintten adımızı yazamıyoruz.
  • Helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağa kojima şimdi eleman arıyordur bi başvuru yap bakarsın işe alırlar. Mekan aynı olmuş, bunu bu grafiklerde görmek güzel.
  • başvuru yap cidden işe alabilirler.

• Dışı seni içi beni yakar o RPD nin. Bi bakıp çıkacaktım güya. Gizli geçitler asansörler kanalizasyonlar derken yeraltı laboratuvarlarında buldum kendimi.

• Belli ki bu işten anlıyorsun, sen de şöyle bir oyun tasarla da önün açılsın. Bir kişi yapmış bunu.

https://youtu.be/z5El-yYNUwU

• Sağolun hocalar Kojima çoktan ekibi kurmuşturda geriye oyun motoru bulmak kaldı ona şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.