Şimdi Ara

R9 390X uygun monitör acil lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum 600 tl olacak en fazla 600 ve vatan bilgisayardan olacak. Oyun için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vp247t-1ms-full-hd-gaming-monitor.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vp228h alacağım şubede yok attığınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• black modern kullanıcısına yanıt
    Trabzon şubesinde olması lazım Maximum 620 olur çıkmama imkan yok 550 den 620 çıktım en Max ve şubede olacak ms 1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 27 Şubat 2016; 18:14:6 >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-25-25um57-ultra-wide-ips-monitor.html#genel-bakis
    bu modeli önerebilirim film ve çizim tasarım işlerinde oldukça iyi olur oyunlardada ghosting yapıcagını sanmıyorum ancak online oyunlarda bir uçtan diger uca bakıyım derken ölebilirsiniz.
    Seçenekler arasında ama baktığımda netten pek bir şey belli olmuyor saat 8 gibi bakacağım ya bunu yada asus 21.5 alacağım ama ghost ihtimal dolayı asus gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 27 Şubat 2016; 18:18:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    5 mili saniyeden ghosting olacagını hiç zannetmiyorum hani bi plazma veya led tv olsa bu ghosting korkunuzu anlarımda 5ms saniyelik monitör zaten max 60hz destekliyorlar baktıgınız model aralıgı ghosting olmaz birinde olursa digerindede olur asusun 24 inçlik 1 ms gecikmeli 1080p monitörünü ve samsungun 28 inç 1ms 4k monitörünü kullanıyorum teknik özelliklerde yazana göre ikiside 1ms ghosting olmaması gerek ancak samsung 4k monitörde çok aktif sahnelerde ghosting oldugu rahatlıkla seçilebiliyor ancak aynı sahneleri asus monitörümde ghostingsiz geçebiliyorum ekran boyutu olarakta size garanti ediyorum bu vakitten sonra 24 inç altı monitör pek tatmin etmez.
    VP247 ALDIM ANİ KARARLA
    gayet güzel monitör güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.