Bildirim
r9 390 asus psu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yetmesine yeter takar calistirir oyun oynarsin ama ne kadar sure gider onu bilemeyiz.o psuyu o kartla zorlarsin o kesin.5 sene gidecekse 2 sene gidebilir belki daha kisa surede sorun verebilir ya da sistemi sicak calistirabilir. -
corsaır VS 650 Alabiliyorsanız CX750 olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
corsair vs tam bir çöp sırf markası corsair diye öneriyorsunzu psularda en çok transistör sesi olan model eğerki öyle bi kart alıyorsan cx 750 olabilir yada couger 700w alabilirsin hatta fsp raider 750ye bakabilirsin -
Bilip bilmeden sagdan soldan milletin atmasını sallamasını okuyup geliyorsunuz vs serisinde ne ses var ne başka birşey ne diyeyim artık birilerinin yorumunu karalamaya çalışan bebe dolu forum
abisi ben 6 yıllık oemciyim senin gibi bildiklerimi buralarda öğrenmedim -
6 Yıllık Oemci Olman Birşey degiştmez yanlış bilgi olduktan isterseniz ben ne iş yaptıgımı söylemeyeyim Ayrıca ben bu bilgileri forumlardan ögrenmedim benimlede abisili felan konuşmayınız
550W 80+ ile 290x + overclocklu 2500k ve 3770k kullandım hala kullanıyorum. İşlemciniz nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaRdWaReMaNiaC -- 16 Mart 2016; 8:25:08 > -
fx 6300 var ama ykselticem bi kaç aya ve 390x ekran kartı var şu an 750w + fx 9590 almayı düşünüyorum -
Arkadaşlar konu geçmiş ama bende corsair cx750 bronz +80 kullandım bayağıdır zira fabrika çıkışlı choilwhine sorunu mevcut 3 sefer değişime gitti her seferinde sıfır cihaz geldi. gelenlerin hepsi aynı sorunlu hatta video çekip gönderdim en sonunda cs750 versiyonu gönderdiler arada ses geliyor ama rahatsız edici bir ses değil eskisi gibi cızırtılı gelmiyor az ama var tabi sonuçta sonuç olarak 330 tl ye mal olan psu 4 sefer değişimden sonra 400 tl lik psu Cs750 gold +80 ile ücretsiz değişim aldım corsair müşteri memnuniyeti konusunda çok başarılıdır tabi son kullanıcının cebine bakar....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 17 Mart 2016; 12:36:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE
Bilip bilmeden sagdan soldan milletin atmasını sallamasını okuyup geliyorsunuz vs serisinde ne ses var ne başka birşey ne diyeyim artık birilerinin yorumunu karalamaya çalışan bebe dolu forum
Ses konusunda şikayetler ben de duydum o seri hakkında.
Çöp biraz ağır olmuş.Ama ülkemizdeki popüler fp denilen çoğu psu kötü aslında.Corsairin kendi forumlarında bile vs serisi pek tavsiye edilmiyor.Ama bizde bunlar iyi psu diye geçiyor dolar yüzünden.Corsair vs sadece bir örnek. -
Tabikide daha iyi psu lar var seasonic M12 II corsaır CX750 gibi ama vslerde güzel seslide degil
quote:
Orijinalden alıntı: Dageronnn
fx 6300 var ama ykselticem bi kaç aya ve 390x ekran kartı var şu an 750w + fx 9590 almayı düşünüyorum
Wow wow yavaş ol dostum 9590 nın tdp sni kaldıracak anakartın varmı hele fx 6300 alırken şu anakartlardan birinimi aldın ki 9590 takayım diyorsun her anakarta takılmaz o işlemci ayrıca oyun için işe de yaramaz.
Asus Crosshair V Formula-Z
Asus Sabertooth 990FX/R2.0
Asus M5A99FX PRO/R2.0
ASRock Fatal1ty 990FX Professional
ASRock 990FX Extreme9
ASRock 990FX Extreme6
ASRock Fatal1ty 970 Performance/3.1
Gigabyte GA-990FXA-UD7
Gigabyte GA-990FXA-UD5/R5
Gigabyte GA-990FXA-UD5
MSI 990FXA-GD80/V2 -
quote:
Orijinalden alıntı: Nerd Miner
quote:
Orijinalden alıntı: Dageronnn
fx 6300 var ama ykselticem bi kaç aya ve 390x ekran kartı var şu an 750w + fx 9590 almayı düşünüyorum
Wow wow yavaş ol dostum 9590 nın tdp sni kaldıracak anakartın varmı hele fx 6300 alırken şu anakartlardan birinimi aldın ki 9590 takayım diyorsun her anakarta takılmaz o işlemci ayrıca oyun için işe de yaramaz.
Asus Crosshair V Formula-Z
Asus Sabertooth 990FX/R2.0
Asus M5A99FX PRO/R2.0
ASRock Fatal1ty 990FX Professional
ASRock 990FX Extreme9
ASRock 990FX Extreme6
ASRock Fatal1ty 970 Performance/3.1
Gigabyte GA-990FXA-UD7
Gigabyte GA-990FXA-UD5/R5
Gigabyte GA-990FXA-UD5
MSI 990FXA-GD80/V2
valla 970-g serisi var msi .darboğazı önlemek için yükselticem işlemciyi.8350 falan düşünmüştümde gereksiz geldi sonradan
-
Takamazsın msi 970 gaming desteklemez zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X