Şimdi Ara

R9 380 yeni driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1-2 gündür oyunlarda clock ve kullanım düşmesi olduğunu farkettim,fakat fps olarak bir değişiklik olmuyordu.

Şeytan olaya dahil oldu

DDU ile driverları silip en son driverı yükledim,Crimson ReLive Edition 17.2.1 Optional.

Bilgisayarı açtım herşey güzel,msi afterburner ı açtım,dereceler ve geri kalan herşey 0 olarak gözüküyordu,sürüm eskidir bunu da güncelleyeyim dedim,

Güncelledim ve çalıştrıdım,bilgisayar siyah ekrana düştü.

Driverı kaldırıp Crimson ReLive Edition 16.12.2 yükledim,yine aynı sorun,msi afterburner ı açmasam da olmaya başladı.

Sonuç olarak her şekil siyah ekrana düşüyor bilgisayar

Bir çözüm yolu bilenler var mı yoksa milattan kalma driver mi kullanmam lazım?

• Benim windows 10 da brick oldu r9 380 4gb kullanıyorum farklı ekran kartıyla da denedim, benimki güvenli modda da siyah ekranda kalıyor, eski windows xp fare imleci geliyor fareyi oynatınca sadece. Herhalde yazılımsal bir problem çünkü ekran kartıyla sorun yaşamadım ve farklı kartla test edince sonuç yine aynı oldu. Usb'den Linux üzerinden çalışan Rescue programları denedim virüs vardır belki diye işe yaramadı. Sizin siyah ekran güvenli modda da oluyor mu yoksa sadece driver ile ilgili olarak normal modda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 17 Şubat 2017; 1:39:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Şuanda driver yüklü değil normal moddayım,bir sorun olmuyor.

Driver yüklüyken normal modda siyah ekran oluyor,güvenli modda sorun yok(zaten driverı kullanmıyor güvenli modda).

Elimde olsa windows 7 ye dönerim şu anda ama akk deyim,ve desteği kesmişler sanırsam windows 7 için.

Windows 10 zaten kendi içinde virüslerle geliyor,bilgisayarı açın şifre ekranında bırakın,bir zaman sonra hdd led sürekli yanmaya başlıyor,sonra şifrenizi girin yada fareyi sallayın,kesiliyor.

Bilgisayara korsan tek bir uygulama bile yüklemedim,sağolsun microsoft hallediyor o işi
  • 15.12 kurdum,düzeldi.

Yeni bir ekran kartında yeni driver kullanamamak

• mantle basligim oldugu icin surucu onemliydi 14'le baslayan yani 2014'ten beri cikan butun suruculeri kurdum ekim 2015'ten itibaren de 380 4gb'ye yine her surucuyu kurdum.bu kadar sene hic mi sorun yasamadin diyecek olursaniz 15.8 surucu 280x ve project cars oyununda goruntude bozulma vardi ama 380 ile hic sorun yasamadim.sorun yasiyorsaniz 16.12.1 ve daha yeni surucu kurmayin 16.11 16.10 16.9 gibi suruculer kurun 15.12 baya eski olmus o kadar geriye gitmeye gerek yok.
  • Hocam zaten kurduktan sonra farkettim,

Benim eski driverdan da eski bir driverı kurmuşum.

Şu relive olayı geldi ya,setup şekli falan değişti, o sürümlerde sıkıntı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.