Şimdi Ara

r9 280x ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ekran kartı ne kadar süre götürür bir sistemi cidden cıkmıs ve cıkacak oyunları rahat oynatırmı? uzun süre

• şu an ultrada bir kaç ayar kısarak bazı oyunlarda kısmaya bile gerek kalmadan her oyunu oynarsın
  • En düsük 40 fps gordum (full hd) vapor x ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JReis

arkadaşlar bu ekran kartı ne kadar süre götürür bir sistemi cidden cıkmıs ve cıkacak oyunları rahat oynatırmı? uzun süre

1.5 2 Sene boyunca high, ultra arası oynarsın yeni nesil amd gpularıda bekleyebilirsin DX12 çıkacak diyorlar bekle derim amd gpular daha verimli hale geleceğini söylüyorlar ama 280x de pişman etmez orta üst segmentin efendisi diyebiliriz şuan. Olmadı 1 sene sonra crossfire yapıp mutluluklar bile dileyebilirsin 280x ile
  • LegendarySin kullanıcısına yanıt
    cumartesi almayı düşünüyorum dostumda bilmiyorum gtx970 mi alsam acaba biraz daha fazla verip gerçi 380 tl oynuyor ama
  • quote:

cumartesi almayı düşünüyorum dostumda bilmiyorum gtx970 mi alsam acaba biraz daha fazla verip gerçi 380 tl oynuyor ama

Hocam o kadar paran varsa r9 290x al sorunsuz kart hemde altarnatif olarak r9 290 vapor x olabilir

• LegendarySin kullanıcısına yanıt
    İşte fazladan vermeyim diyorum ya gereksiz bence :D o yüzden r9 280x alıyorum hocam

i5 4460
    r9 280x tri-x
    2x4 8gb gskill
    1tb wd blue hdd
    corsair carbide champ spec 02 650w kasa
    msi h97 gaming
    BenQ GL2460 24" 2ms monitör

haftaya umarım atacam resimleri alıyımde bir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İşte fazladan vermeyim diyorum ya gereksiz bence :D o yüzden r9 280x alıyorum hocam

i5 4460
    r9 280x tri-x
    2x4 8gb gskill
    1tb wd blue hdd
    corsair carbide champ spec 02 650w kasa
    msi h97 gaming
    BenQ GL2460 24" 2ms monitör

haftaya umarım atacam resimleri alıyımde bir :D

Hocam guzel sistem hayirli olsun simdiden ama vapor x yapabiliyosaniz yapin demek istedigimi anlayacaksiniz.Hele o mavi rengi falan oyş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.