Şimdi Ara

r7 2700x işlemci ve MSI B450M PRO-M2 Anakart? (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kara cuma indirimlerinden 2700x işlemci aldım ve onun için anakart aldım. Bütçem çok kısıtlı olduğundan 400 liraya MSI B450M PRO-M2 anakart aldım.

Almadan önce internette araştırdım bir sıkıntısını göremedim ama sizlere de danışmak istedim.

Kesinlikle OC vb. yapan biri değilim, çift ekran kartı takan biri de değilim. Bu anakart bu işlemciyle başımı ağrıtırmı acaba?

Buna birde 3200mhz 16gb ram alacağım ayrıca onun indirimini henüz yakalayamadım bekletiyorum.

Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum içime bir kurt düştü ucuz anakart alınca.

• o anakart sizin işlemciniz için mantıklı değil, vrm lerin üzerinde hiçbirşey yok, vrm bölgesini o işlemci çok ısıtacak

imkanınız varsa iade edip, üzerine biraz daha ekleyip b350 pcmate tarzı birşey alın

www.hepsiburada.com
    MSI B350 PC MATE Amd B350 3200+ (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-b350-pc-mate-amd-b350-3200-oc-ddr4-soket-am4-atx-anakart-p-HBV000004H842

r7 2700x işlemci ve  MSI B450M PRO-M2 Anakart? (Yardım)

• 470 chipset alman lazım o işlemciye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

470 chipset alman lazım o işlemciye
    hocam bütçe x470'lere yetmiyor b450 almam gerekli şuan için. şöyle bir kart işimi görür mü acaba?

https://www.hepsiburada.com/msi-b450-a-pro-amd-b450-3466-oc-ddr4-soket-atx-anakart-p-HBV00000CYLSX?magaza=Tekramarket
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

o anakart sizin işlemciniz için mantıklı değil, vrm lerin üzerinde hiçbirşey yok, vrm bölgesini o işlemci çok ısıtacak

imkanınız varsa iade edip, üzerine biraz daha ekleyip b350 pcmate tarzı birşey alın

https://www.hepsiburada.com/msi-b350-pc-mate-amd-b350-3200-oc-ddr4-soket-am4-atx-anakart-p-HBV000004H842

hocam iptal ettim siparişi teşekkürler tavsiye için. b350'lerde bios problemi vs var deniyordu. başım ağrır mı acaba?

hem başım ağrımasın hem ucuz ürün olsun biraz fazla şeyler istiyorum ama... 2700x alınca para kalmadı cepte bir yerden kısmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Luke Neil

Bu mesaj silindi.
    hocam peki şuan ne dersiniz?

www.hepsiburada.com
    Gigabyte AX370M-Gaming 3 AMD AM4 DDR4 X370 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gigabyte-ax370m-gaming-3-amd-am4-ddr4-x370-p-HBV00000BEQWV

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

hocam iptal ettim siparişi teşekkürler tavsiye için. b350'lerde bios problemi vs var deniyordu. başım ağrır mı acaba?

hem başım ağrımasın hem ucuz ürün olsun biraz fazla şeyler istiyorum ama... 2700x alınca para kalmadı cepte bir yerden kısmam lazım

Alıntıları Göster
    herhangi bir sorun yaşamazsınız, 2000 serisi öncesi bir bios ile gelirse, ryzen 1000 serisi kullanan bir tanıdığınızdan yada bir bilgisayarcıdan 3dk da yeni bios atarsınız

düzgün bir b450 650-700tl civarlarından başlar bütçeniz yeterse, yetmez ise en mantıklı secenek b350 pcmate sizin için

msı'en en iyi b450 anakartı bile Richtek RT8894A vrm kontrolcüsü kullanır, b350 pcmate de Richtek RT8894A kontolcüsünü kullanıyor

güncel bir bios ile b450 den pek farkı kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 24 Kasım 2018; 0:1:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bütçe x470'lere yetmiyor b450 almam gerekli şuan için. şöyle bir kart işimi görür mü acaba?

https://www.hepsiburada.com/msi-b450-a-pro-amd-b450-3466-oc-ddr4-soket-atx-anakart-p-HBV00000CYLSX?magaza=Tekramarket

Alıntıları Göster
    Msi gaming plus filan bak bari

• quote:

herhangi bir sorun yaşamazsınız, 2000 serisi öncesi bir bios ile gelirse, ryzen 1000 serisi kullanan bir tanıdığınızdan yada bir bilgisayarcıdan 3dk da yeni bios atarsınız

düzgün bir b450 650-700tl civarlarından başlar bütçeniz yeterse, yetmez ise en mantıklı secenek b350 pcmate sizin için

msı'en en iyi b450 anakartı bile Richtek RT8894A vrm kontrolcüsü kullanır, b350 pcmate de Richtek RT8894A kontolcüsünü kullanıyor

güncel bir bios ile b450 den pek farkı kalmaz

Alıntıları Göster
    hocam anakartı bios update yapamam çevrede öyle bir insan yok çünkü mecbur ben b450 almak zorundayım. veya anakartı alıp msi servisine göndermem gerekli bios için ama oda meşakatli bir iş.

sanırım 600 lira civarına msi gaming plus alıcam bulursam atx bulamaxsam micro atx.

ben normalde işlemciyi almakta sıkıntı çekerim diyordum, anakart ve ramler çok başımı ağrıttı. indirimlerin de sonu geldi çok zor bulunuyor şuan bu ürünler piyasada indirimli fiyatlarıyla.

• @cadavaros @F.@.T.İ.H @Luke Neil

arkadaşlar öncelikle ilgi alakanız için çok sağolun çok yardımcı oldunuz.

atx boyutta Msi B450 Gaming Plus Amd B450 anakartı 608 lira gibi bir fiyata buldum ve sipariş verdim. bu konuyu keşke evelsi gün açsaymışım en güzel indirimler black friday gecesindeydi ordan belki daha rahat seçim yapardım. şimdi piyasada epey ürün kıtlığı var daha doğrusu indirimli ürün kıtlığı.

şimdi 16gb 3200mhz ram bakacağım bir o kaldı eksik parçam. sağolun tekrar.
  • quote:

@cadavaros @F.@.T.İ.H @Luke Neil

arkadaşlar öncelikle ilgi alakanız için çok sağolun çok yardımcı oldunuz.

atx boyutta Msi B450 Gaming Plus Amd B450 anakartı 608 lira gibi bir fiyata buldum ve sipariş verdim. bu konuyu keşke evelsi gün açsaymışım en güzel indirimler black friday gecesindeydi ordan belki daha rahat seçim yapardım. şimdi piyasada epey ürün kıtlığı var daha doğrusu indirimli ürün kıtlığı.

şimdi 16gb 3200mhz ram bakacağım bir o kaldı eksik parçam. sağolun tekrar.
    anakartı halletmenize sevindim

bellek için hangi modeli düşünüyorsunuz ?

eğer f/p tarz birşey yapacaksanız :

inventus
    ADATA AX4U300038G16-SRG XPG Gammix D10 DDR4-3000Mhz C16 8GB (1x8GB) (16-18-18) 1.35V Kırmızı Bellek - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9805

adata nın bu modelden iki adet alabilirsiniz, 16gb 3000Mhz belleği 800tl gibi bir fiyata almış olursunuz

• quote:

adata nın bu modelden iki adet alabilirsiniz, 16gb 3000Mhz belleği 800tl gibi bir fiyata almış olursunuz

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.

Ben almışken 3200mhz alayım diyorum bazı yerlerde 950 liraya 16gb corsair ram bulabiliyorum ama henüz hangisini alıcam karar vermedim. 3000mhz değil de 3200 alayım diyorum gerçi çok büyük fark yaratmaz muhtemelen performansta ama... yinede 3200 alayım diyorum.

985 liraya corsair buldum bir ihtimal yurt dışından da alabilirim sanırım.

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam siz önerince aklım kaldı adata'larda anakarta verdiğim 200 lirayı ramden çalayım diye düşündüm :D

alayım diyorum şu 3000mhz rami 2-3 fps'de düşük olsun oyunlarda ne olur ki?

alıyorum ben bunu. 800 lira 16gb 3000mhz için gerçekten iyi fiyat.

• Valla konunun tam ortasına geldim ha aynı işlemciden bende aldım valla billa anakart arıyorum 10 saattir bi yardım 500-550₺ bakiyem var herkes bu işlemciyi aldı heralde 😂

• Valla o ramlar efsaneymiş aldım Hemen bende ama anakartta lütfen yardım tam performans alalım ucuz olsun 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: osein

Valla konunun tam ortasına geldim ha aynı işlemciden bende aldım valla billa anakart arıyorum 10 saattir bi yardım 500-550₺ bakiyem var herkes bu işlemciyi aldı heralde 😂
    hocam işe yarayanlar 600 liradan başlıyor. diğerleri arkadaşların dediğine göre yetersiz.

b450 en ucuzları. en iyisi x470 deniyor ama çok pahalı onlar.
  • Aslında 1550₺ vardı 800₺ ramları aldım sizib aldığınız geriye 750₺ kalıyor ona göre bi anakart lazım peki x470 kerin hepsi güncel uyumlu mu peki? Acil almam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stokta bulursanız şunu alın diyecektim ama yeni anakart siparişi vermişsiniz.

www.vatanbilgisayar.com
    Msi B450 Tomahawk AM4 Ryzen Anakart - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450-tomahawk-am4-amd-ryzen-ddr4-3200-mhz-o-c-usb-3-1-anakart.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.