Şimdi Ara

R7 260x Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir zamanda almayı düşündüğüm ekran kartı.
    Tavsiye eder misiniz ?
    Oyunlarda en fazla oynuyacağım çözünürlük 1280x1024. Beni kaç sene götürür ? Gta 5 oyununu hangi ayarlarda akıcı bir şekilde oynarım ?

• Mis gibi ekran kartı o çözünürlükte harikalar yaratabilir :) 3-4 sene gideri var çok rahat hd5770 ayarında bir kart açıkcası :) 5770de ne kartmış kaç yaşında hala şuanın orta segment kartlarıyla kapışıyor mübarek... soruna gelecek olursak o çözünürlükte ultra değilde high ayarlarda akıcı oynayacağını düşünüyorum tabi akıcılık anlayışımız farklı olabilir ben 50fps üstüne akıcı diyorum sen 25 üstüne diyosundur 25 üstü sana yeterliyse ultradada oynarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Mis gibi ekran kartı o çözünürlükte harikalar yaratabilir :) 3-4 sene gideri var çok rahat hd5770 ayarında bir kart açıkcası :) 5770de ne kartmış kaç yaşında hala şuanın orta segment kartlarıyla kapışıyor mübarek... soruna gelecek olursak o çözünürlükte ultra değilde high ayarlarda akıcı oynayacağını düşünüyorum tabi akıcılık anlayışımız farklı olabilir ben 50fps üstüne akıcı diyorum sen 25 üstüne diyosundur 25 üstü sana yeterliyse ultradada oynarsın :)

1280x1024 ile 1920x1200 çözünürlükleri arasında ne kadar fps farkı olur ?
    Benim için 30+ Fps akıcıdır. 1280x1024 çözünürlükte gta 5'i far cry 4'ü cod advanced'i high'da 30+ fps oynarmıyım ?

• Cok cok rahat oynarsn :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben birçok oyunu 1080p aa kapalı ultra yada hıgh ayarlarda oynuyorsam sen 1280x1024 çözünürlükte herşey açık ultrada oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.