Şimdi Ara

R7 250 Sistem Performan Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    500 gb olanı mı çıkarmalıyım ?
  • Sorun yazılımsal duruyor hdtune daki benchmarkda cpu ussage %50 de yani diskin işlemcinin 1 çekirdeğini işgal ediyor demek bu tek çekirdekli bir işlemciden alabileceğin performansı alıyorsun sen kısacası... o değerin max %10 olması gerekiyor

Öncelikle şunu deneyeceğiz bilgisayarım sağ tık yönet diyorsun
    Hizmetler kısmından windows update'i kapatıyorsun ve bilgisayarına bir reset atıyorsun daha sonra testi tekrarlayıp buraya resim atmanı rica ediyorum eğer çözüm gelmezse bilgisayarına format atmalı ve w7 home premium 64bit kurmalısın ve kurduğun anda windows update kısmını disabled etmelisin windows update çünkü buga girip diske erişimi kısıtlayabiliyor bu şekilde buda genellikle w8.1 ve w10da meydana gelen bir sorun düşük güçlü işlemcilerde bu soruna çok raslıyorum malesef...

Dediğim 2 çözümden 1 i işe yarayacaktır sonuçları bekliyorum
  • celal583 C kullanıcısına yanıt
    Evet. 160'lık olan ne durumda bilmiyorum. Sanırım işletim sistemi 160'lığa yüklü. Eğer ona da benchmark testi yapabilirseniz
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
     R7 250 Sistem Performan Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal583 -- 2 Ağustos 2016; 21:42:05 >

Hocam üstte WDC yazan açılır menüden öbür diski seçin. Aynı diski test etmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 2 Ağustos 2016; 21:41:36 >
  • Arkadas iyi bir noktaya deginmis isletim sistemi hangi diske kurulu?

Inis cikislar duzeldi ama cpu ussage hala ayni gorev yoneticisinde disk kullanimi ne durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Bu diskte kurulu sistem, 180likte yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal583 -- 2 Ağustos 2016; 21:50:20 >
  • O diskte bir problem yok cpu ussage kısmı gayet doğal bunun sebebi sanırım windows 500lükte kurulu w7 hp 64bit kurulumu sizi bekliyor hiçbir şekilde windows update açmayın işlemcinizi 4.2ghz e tekrar getirin ve bu şekilde sistemi kullanmaya başlayın sorunun kaynağı yarı yazılımsal yarı donanımsal duruyor bunun önüne w7 ile geçebiliriz
  • Evet 160'lık diskte sorun yok. Mümkünse gta5'i 160'lığa alın, 500'lüğün kablolarını çıkarıp tekrar oyunu açın
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Şuan oyunu diğer diske atıyor. Sonucu yazacağım.
    500'lük diski çıkarmayı unutmayın. Daha önce başıma geldi, bozuk hdd bütün sistemi resmen felç ediyordu. Bozuk dvd sürücüsünde de gördüm aynı durumu.
  • Sadece 2 fps fark etti malesef. Hem disk sökülü hemde takılı şekilde denedim.
  • arkadaşlar bu sisteme ne gider acil yardım edin bugün yarı alacam bütçem max. 400 tl benim fikrim gtx 750ti almak yorumlarınızı alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: celal583

Sadece 2 fps fark etti malesef. Hem disk sökülü hemde takılı şekilde denedim.

Islemcini sat x4 840 al bir tane 220 liraya gta5 cok rahat oynarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.